LET IT ROLL Open Air SK 2011 se blíží!

Plážový Let It Roll open air Slovakia se blíží!

Let It Roll pro rok 2011 nenabízí jen tradiční dvoudenní festival ve Starých Ždánicích, ale koncepčně velmi podobný mejdan na Slovensku. London Elektricity, Netsky, John B, Fresh, Ed Rush & Optical a mnoho dalších na nádherné pláži v rekreační oblasti Duchonka. Již za necelý měsíc!

Hospitality, nejoblíbenější světová drum & bassová party se na Slovensku, stejně jako před rokem v Čechách v premiéře objeví na Let It Rollu. V sobotu na Duchonce zahrají London Elektricity, Netsky, Sigma, B-Complex se supportem MCs Darrison a Carasel. Stejně nabitý bude i pátek ve znamení noci Viper – dorazí Matrix & Futurebound, Metrik, L Plus a jako speciální hosté DJ Fresh a John B.

Druhá stage ve stanu ponese název klubovky [[[Trident a během víkendu se na ní vystřídá několik desítek DJs, mezi nimiž vyčnívají headlineři Ed Rush & Optical, Black Sun Empire, The Panacea a nově Robyn Chaos. O program třetí VIP stage se postarají partičky Dnb.sk a Breaks.sk.

Po vzoru české lokace, Pískovny Oplatil ve Starých Ždánicích, čeká na návštěvníky slovenské Duchonky podobný relax v přírodě s pláží a koupáním. Pořádání kulturních událostí má na tomto místě dlouhou tradici – středisko poskytuje celosezónně mnoho možností společenského vyžití, a tak je celková dostupnost, parkování a ubytování v kempech, penzionech i hotelech zajištěno na nejvyšší možné úrovni.

Slovenský Let It Roll je dobře dostupný i z Čech – Duchonka se nachází kousek od Trenčína, kde se odehrává největší slovenský festival Pohoda (asi 2 hodiny jízdy z Brna, Ostravy nebo Olomouce).

Vstupenky
Na Let It Rolly lze zakoupit Combo vstupenku – společný lístek pro slovenský i český festival zároveň se slevou v českém Ticketportalu.
Běžný lístek na slovenský mejdan koupíte za 19 EUR + poplatek (po 1. červnu za 21 EUR) a nebo VIP lístek za 35 EUR + poplatek ve slovenském Ticketportalu.

Více informací o festivalu naleznete na www.letitroll.sk.

Top