LET IT ROLL CZ 2011: program Open Air Stage!

Open air stage na festivalu Let It Roll Czech

Představujeme program open air stage letošního festivalu Let It Roll. Dominují mu DJ Friction, Aphrodite, Netsky a Camo & Krooked. Již brzy zveřejníme třeštničky ze dvou dalších pódií. Samotný dort pak bude letos chutnat jako nikdy, ale nepředbíhejme...

Čtvrtý ročník letního Let It Rollu ve Starých Ždánicích navštíví majitel labelu Shogun Audio a objektivně i subjektivně jeden z nejzručnějších a nejuniverzálnějších drum & bassových DJů – Friction (doprovodí ho MC AD). Po více než třech letech se na stage naší akce objeví nejoblíbenější legenda v Čechách, Aphrodite. Sáhli jsme však i do vod s mladými rybkami – zahrají belgický miláček Netsky z Hospital Records (zpěvem jeho set doplní Stamina MC) a rakouský tandem Camo & Krooked.
Aktuální nu-schoolový a hitový sound přivezou Brookes Brothers, DC Breaks nebo Drumsound & Bassline Smith a pořádnou jump-up show pro skokany zajistí Hazard a Original Sin.
Na hlavní stagi dostane prostor i úplný nováček Wilkinson, který se blýsknul debutem na značce Ram a scéna si od něj slibuje velké věci. Kromě těchto jmen už brzy oznámíme další tucet, která se představí na dvou plnohodnotných stagích pod záštitou klubovek Take Control a Dubstep Alliance.
Festival se uskuteční 22. & 23. července a pro letošní rok není jediným svátkem drum & bassu ve střední Evropě. O měsíc dříve, 24. & 25. června si Let It Roll odbude svou premiéru na Slovensku!

Pro více informací si skočte na www.letitroll.cz a nebo www.letitroll.sk. Vstupenky na oba festivaly zakoupíte v předprodeji Ticketportal.cz a Ticketportal.sk do dubna za nejnižší možnou cenu, combo lístek na oba festivaly naráz si můžete opatřit za bezkonkurenčních 830 Kč (včetně poplatku).

Top