PRAGO UNION LIVĚ BAND zítra v LMB!

MY JSME PRAGO UNION LIVĚ BAND

 Prago Union + Livě Band je spojení, který před půl rokem vyprodalo Lucernu. Velikým haló Listopadového dvojkoncertu v LMB to ale rozhodně neskončilo. Prago s živou kapelou už viděli v Brně, Ostravě, Košicích, Bystřici nad Pernštejnem, čeká je celá festivalová sezona a hlavně, už v úterý 19.4. se chystá velký návrat na místo činu - do Lucerna Music Baru.

Kapela je taková, kapela ja maková. Kapela se neustále sehrává a vyhrává. Kapela sklízí úspěchy nejen v branži, kde tomu "posluchači nerozumí". Kapela už začíná spolupracovat i s dalšími lidmi na scéně. Ale kdo je vlastně ta kapela? Kdo je kapelník Radimo, co na koncertech stíhá šermovat ságem, flétnou i MPCčkem a přitom dirigovat celou partu? Kdo je zakuklenej mistr čaje a basák v jedný osobě Honza aka Watcha? Kdo je charizmatickej, neuvěřitelně rytmickej bubeník Bob aka El Boogie Man, kterýmu pumpuje v žilách beat? Kdo je zvláštně vypadající, technicky a znalostma o muzice neuvěřitelně nadrcenej kytarista Marek aka Mraky Mrak? Co mají za sebou? Jakejma kapelama prošli? Jaký styly hráli a jaký styly cení? Jak se dostali k hraní v hiphopový kapele? Proč zrovna Prago? Jak je to baví a naplňuje jako hráče? Jakej hip hop sami poslouchaj? Co mají před sebou? A jak tuhle spolupráci s odstupem prvního půl roku vnímá základní sestava Prago Union - Kato a DJ Maro?

 To se dozvíš v následující sérii profilových videorozhovorů na www.pragounion.cz a na YouTube kanálu Prago Union: www.youtube.com/user/PragoPYCO1, kde se až do koncertu v LMB v úterý 19.4. postupně objeví pohledy všech členů PU. Tohle je PRAGO UNION LIVĚ BAND!

 Takže pro rekapitulaci ještě jednou: nejbližší šance, jak vidět Prago Union Livě Band v akci je už v úterý 19.4. na domácím hřišti PU v Lucerna Music Baru v rámci akce Nadživotní BOOMBOX. Těšit se můžete nejen na kapelu, která po půl roce a několik větších koncertech hraje zase o dost líp, než minule, ale taky na skladby, které minule nezazněli. "Zakázaný ovoce", "Katasrofy", "Sklep" a samozřejmě "Nadživotní". Lístky jsou stále k mání, ale při vzpomínce na minule totálně vyprodaný mejdan se důrazně doporučuje pořídit si svůj lupen včas.

 Prago, pyčo!

Top