Chase & Status LIVE: mejdan jara v LMB!

Chase & Status LIVE (UK)
support DJs: Suki, Akira, Bifidus Aktif
6. 4. 2011, 20:00
Lucerna Music Bar, Praha
vstup 600 – 650 Kč (plus poplatek) v předprodeji / 800 Kč na místě

Před dvěma lety se z ryze drum & bassového dua vyklubal nový fenomén. Chase & Status už neuspokojovalo kroucení mixáku a dali průchod svým hudebním nápadům skrze kytaru, klávesy a mašinky. Přibrali bubeníka, pozvali nespočet vokalistů a poslali Pendulum a všechny ostatní kolegy s pokusy o live hraní do důchodu.

Jen pár let stačilo pánům, aby se vyšvihli na vrchol. Na scéně se sice pohybují už od 90. let,  ale až oplodňovák In Love s Jennou G dal světu jasný signál. Po úspěchu, který jim zajistila podpora Andyho C, se mění v originální crossover duo, chrlící nejen drum & bass, ale i dubstep, hip hop, house a další škatule - brzy tak dostali svou hudbu a videoklipy na všechna důležitá místa.

Videoklipy: www.chaseandstatus.co.uk/video.php

Úspěch Chase & Status LIVE však nestojí na produkci a šarmu obou pánů, nýbrž na volbě hostů, kteří jejich hudbě pomohli mezi masy - Plan B, Tempa T, Dizzee Rascal, Kano, Takura, White Lies, Top Cat, Capleton, Tinie Tempah, Liam Bailey, Delilah a další. Přemluvit všechna tato jména ke spolupráci nebylo složité, Chase & Status svou hudbou totiž už zaujali a spolupracovali s celebritami jako Jay Z, Snoop Dogg, Rihanna nebo Pharrell.

Většina z hostů se s Chase & Status nerozloučila ve dveřích nahrávacího studia a věrně je doprovází na koncertech. Turné k novému albu No More Idols je připraveno a ve středu 6. dubna dorazí Chase, Status a bubeník Andy Gangadeen do pražského Lucerna Music Baru i s několika vybranými vokalisty, jejichž jména budou před akcí upřesněna.

Vstupenky na mejdan s Chase & Status LIVE zakoupíte v předprodeji přímo ZDE! Více informací naleznete na www.letitroll.cz/chaseandstatus.html, kde jsou k dispozici i odkazy na videa z živého hraní pánů C&S. Za všechny vyberme Take Me Away s úžasnou Yolandou.

http://www.youtube.com/watch?v=OsC2nWOLsKA

Top