BRUTAL ASSAULT 2011: MOTÖRHEAD jako headliner

MOTÖRHEAD headlinerem festivalu BRUTAL ASSAULT 2011

Legendární britská kapela MOTÖRHEAD se stává jedním z headlinerů letošního ročníku festivalu Brutal Assault, který se uskuteční v termínu 11-13. srpna 2011 v tradiční lokalitě Vojenské pevnosti Josefov u Jaroměře.

MOTÖRHEAD jsou kapelou, jejíž význam přesahuje hranice žánrů a spojuje celé generace fanoušků tvrdé, hlasité a rychlé hudby. Jejich jméno je synonymem pro divokou a nevázanou rock’n’rollovou jízdu, pro níž jsou kromě Lemmmyho charakteristického zpěvu typické také ultrarychlé bicí Mikkeyho Deea a nezaměnitelná kytarová práce Phila Campbella. Nová deska „The Wörld Is Yours“, vydaná v tomto roce, pak dává jasnou odpověď na otázku, proč jsou MOTÖRHEAD i po 36-ti letech stále jednou z největších kapel rock/metalové scény. „Born To Lose, Live To Win!“
 
Hudební fanoušci se mohou tradičně těšit na výběrový line-up, který tradičně nabídne to nejlepší ze všech sfér tvrdé hudby. Na dvou hlavních scénách proběhne třídenní hudební maratón, kterého se zúčastní na 75 kapel z celého světa. Mezi další taháky budou bezpochyby patřit kapely MORBID ANGEL, SUICIDAL TENDENCIES, NEVERMORE, AS I LAY DYING, ANATHEMA, CATHEDRAL, EXODUS a další.

Vstupenky na festival BRUTAL ASSAULT 2011 koupíte přímo ZDE!

Pro bližší informace navštivte oficiální festivalový web www.brutalassault.cz.

Top