LET IT ROLL: Časový line-up a důležité pokyny

Line-up a užitečné informace k LET IT ROLL!

Dočkali jsme se, Let It Roll je tady! Zbývá nastudovat časový line-up, užitečné informace a drum & bassový megamejdan může vypuknout. Pamatujte, že do 2:00 ráno nebude možné opustit areál, aby byl maximálně zrychlen vstup a nezapomeňte, že na akci můžete zakoupit vstupenky na další akce s výraznou slevou.

Navigace:

Hala se nachází přímo za budovou stanice metra Kolbenova, která je na trase B (adresa: Kolbenova 40, Praha 9). Přímo před stanicí metra jsou i zastávky autobusů (183) a tramvají (19) Kolbenova. V noci z tohoto místa jezdí noční tramvaj č. 54 směrem do centra.

Parkování:

Nedoporučujeme, aby návštěvníci na místo cestovali autem. V okolí haly není možné zaparkovat, nejbližší parkovací plocha je na Vysočanské. Stanice metra i zastávky jsou jen několik metrů od areálu - dorazte MHD!

Start akce, prodeje vstupenek a akreditace:

Vstupenky se budou prodávat na místě od 20:00 pouze, pokud nebude vyprodáno v předprodeji. Informaci, jestli vstupenky budou, zveřejníme v pátek 25. února na Let It Roll webu i Facebooku po 12:00. Akreditace se otevřou rovněž ve 20:00.

Návštěvníci, kteří si vstupenku zakoupí na místě, anebo si pořídili běžnou vstupenku s útržkem v předprodeji, se s touto zařadí do fronty ke koridorům. S VIP lístky a E-Tickety nechoďte rovnou ke koridorům - je nutné, vyměnit je na akreditacích za trhací lístek respektive VIP pásku.

Upřesnění: Akreditovaní s volným vstupem (například vyhraným v soutěži) obdrží lístek, se kterým se zařadí do fronty ke koridorům. Na akreditacích dostanou lístek i majitelé E-Ticketů. Naši VIP hosté a majitelé VIP E-Ticketů zde obdrží VIP pásku, se kterou mohou jít speciálním koridorem s minimálním zdržením přímo do haly.

Vstup, možnost vracení se - pásky, vrácenky:

Z důvodu rychlého odbavení na vstupu bude připraveno velké množství vstupních koridorů jako na minulém ročníku. Pro urychlení odbavení návštěvníků na vstupu se NEBUDOU rozdávat "handstrip" pásky! Až do 2:00 NEBUDE MOŽNÉ AREÁL OPUSTIT a VRÁTIT SE (respektive opustit ano, vstup tímto ale propadá). Vrácenky ve formě "handstrip" pásek se začnou vydávat až od 2:00 (bezplatně). Od této doby bude s páskou na ruce možné areál kdykoli opustit a opět se do něj vrátit. Toto omezení ovšem neznamená, že není možné až do 2:00 opustit vnitřní prostor haly. Návštěvníci mohou pobývat na čerstvém vzduchu na venkovní ploše mezi vstupními koridory a vstupem do haly. Návštěvníci v VIP páskou mohou areál opustit a vrátit se do něj omezení.

Zákazy a upozornění:

Do areálu je zakázáno vnášet vlastní pití, jídlo a zbraně. Každý návštěvník je povinen podrobit se bezpečnostní prohlídce, za jejíž respektování předem děkujeme. Prosíme, aby návštěvníci dodržovali pořadí ve frontě a předešli tlačení. Focení běžnými fotoaparáty a natáčení na mobilní telefon je povoleno, záznam profesionální technikou je možný pouze po akreditaci.

Občerstvení, WC, vytápění, vyhledání pomoci:

Pití zakoupíte na celkem čtyřech velkých barech a na VIP baru, na nichž se bude čepovat pivo Budweiser Budvar, dále na místě bude k dispozici stánek s jídlem. Uvnitř haly bude velká WC area, šatna s dostatečnou kapacitou a beerfestové sady k sezení. Hala bude vytápěná. Na místě bude přítomna záchranná služba, hasiči a ochranka zajišťující vaše bezpečí. Případnou pomoc naleznete v rohu, napravo od hlavní stage.

Zvuk, světla, projekce:

Na hlavní SETY.cz scéně bude hrát zvuk L´Acoustics Kudo o výkonu 128,8 kW. O světelnou show se postará LJ Technical a speciální velkoplošnou projekci přichystá VJ Astral. Na Radio 1 presents Dubstep Alliance versus Take Control stagi se rozduní zvuk L´Acoustics o výkonu 30 kW, projekci obstará Pure A.

Vstupenky na další akce:

Mnoho z návštěvníků již netrpělivě čeká na možnost, zakoupit si nejlevnější vstupenky na další akce. Doporučujeme rozbít prasátko a navštívit stánek Escape Wear, kde kromě Let It Roll triček seženete vstupenky na:

Let It Roll open air Czech za 350 Kč
Let It Roll open air Slovakia za 350 Kč
Let It Roll open air combo ticket (CZ+SK) za 600 Kč
Chase & Status LIVE (koncert v Lucerně) za 500 Kč
DNB Rodeo s DC Breaks v Matrixu za 100 Kč
Bassinfection v Brně (Ed Rush, Current Value, Limewax) za 200 Kč

Časový line-up:

SETY.cz main stage:

20:00 - 21:00 Rudeboy
21:00 - 22:30 Akira & Bifidus Aktif
22:30 - 00:00 Sigma
00:00 - 01:30 Chase & Status (DJ set feat. MC Rage)
01:30 - 03:00 Dirtyphonics LIVE
03:00 - 04:30 Spor
04:30 - 06:00 Pixie & Suki

Radio 1 presents Dubstep Alliance versus Take Control:

20:00 - 21:30 Omek
21:30 - 22:30 Philip TBC
22:30 - 23:45 Bar 9
23:45 - 01:00 Hatcha
01:00 - 02:30 The Upbeats
02:30 - 03:30 Chris Renegade
03:30 - 05:00 Counterstrike
05:00 - 06:00 M4Y4

Top