FESTIVAL CIRKUS CIRKUS - MALÉ MONTE CARLO!!!

Druhý ročník Cirkus Cirkus Festivalu je tady!
Cirkus Cirkus – malé Monte Carlo

Ve dnech 16.–20. února 2011 se v Praze 10, na pláni Hagibor, uskuteční druhý ročník divácky úspěšného Mezinárodního festivalu cirkusového umění Cirkus Cirkus Festival 2011. Zhruba za měsíc zažije Česká republika velkolepou show s nabitým programem světové úrovně.
V jednom z největších luxusních vyhřívaných stanů v Evropě se návštěvníkům představí třináct soutěžících, kteří se mezi sebou utkají o vítězství. O jejich osudu rozhodne odborná a VIP porota, která bude již tradičně složena z populárních osobností a agentů různých světových cirkusů.

Porota bude jednotlivé výkony soutěžících hodnotit a na konci sobotních představení – 19. února 2011 – vyhlásí vítěze festivalu Cirkus Cirkus. Během soboty budou předány také další trofeje festivalu, například Cena diváků, o které bude rozhodovat samotné publikum svými hlasy přímo na místě. Dále bude udělena také Cena novinářů, Cena za celoživotní přínos českému cirkusovému umění nebo Cena prezidenta festivalu.
"Ten, kdo si nenechal ujít Mezinárodní festival cirkusového umění Cirkus Cirkus Festival 2010 a podzimní Mezinárodní přehlídku cirkusového umění Cirkus Cirkus Classic, bude ohromen. Pro české návštěvníky chystáme opravdové skvosty a čísla, které převyšují o několik tříd všechny dosud prezentované cirkusové akce, které se kdy v České republice konaly.
Šest účinkujících českého festivalu si již vyzkoušelo účast na cirkusovém festivalu v monackém Monte Carlu. Samotní agenti hodnotí tento festival jako špičkovou světovou cirkusovou událost. O festivalu hovoří v samých superlativech, a v cirkusovém prostředí si dokonce vysloužil přívlastek – malé Monte Carlo, což nás velice těší" vysvětluje prezident festivalu, Artur Kaiser.

Začátky představení:
16. února 2011 od 19 hodin
17. února 2011 od 19 hodin
18. února 2011 od 19 hodin
19. února 2011 od 13.30 a 18 hodin (vyhlášení výsledků)
20. února 2011 od 13.30 a od 18 hodin

Bližší info a vstupenky na Mezinárodní cirkusový festival Cirkus Cirkus   ZDE

Top