SMOKIE zahrají 19.3. v Plzni

LEGENDÁRNÍ SMOKIE VYSTOUPÍ 19.3. V PLZNI
Milióny prodaných alb, notoricky známé hity jako If You Think You Know How To Love Me , Don't Play Your Rock'n'Roll To Me, I'll Meet You At Midnight, Lay Back In The Arms Of Someone nebo Living Next Door To Alice.
SMOKIE, fenomén populární hudby 70.let, i po 45 letech plní sály po celé Evropě, kam si s nimi tisíce lidí chodí zazpívat jejich nestárnoucí skladby!
A nejinak tomu jistě bude v Městské sportovní hale TJ Lokomotiva Plzeň, kam Smokie přijedou zahrát 19.března příštího roku!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Od The Yen ke Smokie

Skupina vznikla v roce 1964 v anglickém Bradfordu. Své první vystoupení absolvovala pod názvem The Yen, který pak ještě několikrát změnila, aby v roce 1973 přijala jméno Smokey (které o dva roky později upravila na stávající Smokie).
Changing All The Time
V únoru 1975 skupina debutovala nahrávkou Pass It Around a ačkoliv byla posluchači i kritikou přijata vřele, prvně významněji se Smokie zapsali do dějin populární hudby až o půl roku později s druhou nahrávkou Changing All The Time, která přinesla hity If You Think You Know How To Love Me (no.3 v Británii) a Don't Play Your Rock'n'Roll To Me. V roce 1976 stvrdili svůj post albem Midnight Café a hity Something's Making Me Blue a Wild Wild Angels.
Zrodil se fenomén
Skutečný, celosvětový, průlom však přišel "až" o rok později, v roce 1977 s nahrávkou Smokie a megahitem Living Next Door To Alice, který skupině zajistil doslova nesmrtelnost. Spočítat, kolikrát byla tato skladba předělána, byl byl oříšek pro nejednoho hudebního historika. Ostatně, i Češi pravděpodobně znají lépe její úpravu v podání Karla Zicha a jeho Alenky v říši divů.
Následoval srovnatelně silný hit Lay Back In The Arms Of Someone a o fenoménu Smokie bylo rozhodnuto.
Ale dost vzpomínání. Už se sice nepíší 70.léta a v čele Smokie již  řadu let nestojí Chris Norman, přesto tato živoucí legenda působí úspěšně dále. Nespoléhá se jen na své „staré“ hity, svoji diskografii neustále obohacuje o nové nahrávky a stále spolehlivě plní haly po celé Evropě.
Ostatně, přesvědčte se sami, již 19.března 2011 zahrají Smokie jen pro vás v plzeňské Městské sportpvní hale TJ Lokomotiva.
Vstupenky na koncert SMOKIE jsou v prodeji přímo ZDE! Prvních 500 kusů je k zakoupení jen za 590,- Kč.

Více na www.visproduction.cz

Top