LET IT ROLL: LINE UP

Let It Roll
ČKD Kolbenova, Praha (Kolbenova 40, Praha 9)
25. 2. 2011 od 20:00

Sety.cz main stage:
Chase & Status feat. MC Rage (UK), Dirtyphonics LIVE (FR), Spor (UK), Sigma (UK)

Radio 1 presents Take Control versus Dubstep Alliance:
The Upbeats (NZ), Counterstrike (SA), Chris Renegade (UK), Hatcha (UK), Bar 9 (UK)

Vánoce nás přepadnou již za 4 týdny, malý dárek ale všichni milovníci drum & bassu (a dubstepu) dostávají již nyní: Line-up Let It Rollu přinese fenomenální Chase & Status, dechberoucí show Dirtyphonics LIVE, zaúřadují i drsňáci Spor nebo The Upbeats a mnozí další. 25. února v pražské Kolbence!

Hlavní stage se ponese v duchu oslavy 4. výročí fungování serveru Sety.cz. Oslavu podpoří člen dua Chase & Status společně s doprovodem MC Rage. Dalším tahákem bude bezesporu čtyřhlavá francouzská saň Dirtyphonics - jejich live show se v Čechách dočkáme v premiéře. Po obrovském letním úspěchu se do line-upu akce vrací Spor, tentokrát zaslouženě na hlavní podium. Posledním zahraničním kouskem bude projekt Sigma, momentálně chrlící hity na Breakbeat Kaos.

Druhé pódium si rozdělí tradiční a alternativnější noc Take Control s novou značkou Dubstep Alliance. V první polovině večera se představí Hatcha - jeden z nejlepších DJů světa (alespoň podle jednoho z posledních vydání časopisu Mixmag). Dále zahrají oba dva členové projektu Bar 9. Po dubstepu zaúřadují novozélandští The Upbeats, jihoafrický Counterstrike a zkázu dokoná Sporův kolega Chris Renegade, majitel vydavatelství Lifted.

Vstupenky na megamejdan Let It Roll zakoupíte již nyní ZDE za 400 Kč (plus poplatek), od 1. prosince budou k dispozici VIP lístky za 600 Kč (plus poplatek).

Více informací o party naleznete na www.letitroll.cz.

Top