SILVESTR PARTY RIDE LIVE v ÓČKU!

SILVESTRPARTY RIDE LIVE
31.12.2010, Start 20:00
ÓČKO MUSIC CLUB
Kongresové centrum, 5. května 1640, Praha 4

3 RŮZNÁ PÓDIA A PROSTORY V KLUBU
  PARTY RIDE SPECIAL
  ZOO PARTY STAGE
  VIP DELUXE STAGE

EXKLUZIVNÍ LINE UP: DJ‘S: 
  DJ KEN FAN (GB)
  DJ LUDOVIC RAMBAUD (FR)
  DJ DAVID ASKO (FR)
  DJ  LUKKAS  (IT)
  DJ URBANO (SLO)
  DJ FAITH (CZ)
  DJ ZVĚŘINA (CZ)
  DJ MK (CZ)

VÍCE INFORMACÍ NA WWW.OCKOPRAHA.CZ

Oslavte s námi konec starého a začátek nového roku ve velkém stylu ve společnosti hvězd.
Tento rok pro vás máme  extra našlapaný line up. Hvězdy z různých koutů evropy se sejdou v Praze aby právě tento silvestr byl pro vás jeden z těch nezapomenutelných!
 Z  Velké Británie exkluzivně hvězda DJ Ken Fan, který kromě pravidelného působení na Ibize procestoval s vinyly skoro celý svět například - Brazilii, Columbii, Dubai, Čínu, Jižní Afriku, Miami, Moskvu a Hong Kong.       
Sleduj klip ZDE nebo ZDE
  Představí se vám ředitel, majitel clubingového maagazínu č.1 ve Francii OnlyForDJs a DJ v jedné osobě -Ludovic Rambaud z Francie.  Další francouzská hvězda hrající velmi zábavný techhouse – DJ David Asko, který se proslavil především hity „Night Stalke“ a  „Time To Change“. Podívejte se: www.myspace.com/djdavidasko
 Dále DJ Urbano ze Slovinska nás naladí příměsí exotických rytmů a známých hitů.
DJ Lukkas z Itálie a naši oblíbení čeští Dj’s Zvěřina, Faith a Dj MK skvěle doladí báječnou atmosféru, kterou si můžete užívat hned na 3 stagích zároveň!
Užijte si dva rozdílné programy  na PARTY RIDE SPECIAL a ZOO PARTY STAGE  nebo tři programy včetně VIP DELUXE STAGE kde najdete směs toho nejlepšího speciálně pro VIP hosty.
 Vychutnejte si  non-stop raut, který je pro všechny hosty zdarma a samozřejmě šampaňské jako uvítací drink.  Pokochejte se pohledem na naše krásné ibiza tanečnice ve stylových pompézních kostýmech vyhotovených pouze pro tuto příležitost, které si s vámi rády zatančí a přenesou vás do dalekých krajin.
 Dejte si záležet na svém outfitu a neschovávejte se,  možná že se objevíte na záznamu, který bude natáčet slavná Clubbing TV!
 Rozhodnete-li se strávit tento velký večer ve společnosti VIP a celebrit v naší VIP DELUXE sekci, budeme vás opravdu rozmazlovat. Čekají vás luxusní prostory pro vaše pohodlí, luxusní posezení,  ti nejlepší DJ’s večera  exkluzivně zahrají set pouze pro vás - takže nemusíte opustit pohodlí VIP zóny, vlastní vchod, vlastní bar a obsluha, top class salónek, vip raut, láhev pití zdarma, vip hostesky a tanečnice, vip šatna,vip toalety. A potkáte i slavné Dj’s. Neváhejte a zarezervujte si včas svůj stůl, kapacita je omezena.

REZERVACE NA ČÍSLECH : 
NORMÁLNÍ LÍSTKY: +420 608 183 857
REZERVACE VIP A STOLŮ:  +420 775 084 091 nebo na e-mailu produkce@ockopraha.cz

Top