PRAGO UNION v LMB i ve čtvrtek 18.11!

PRAGO UNION: ÚTERÝ JE PRYČ, AŤ ŽIJE ČTVRTEK!

Ne ne, Prago neztratili pojem o čase a ani vám se nikde neztratily 2 dny. Jenom se stalo to, čím nás Lucerna Music Bar strašil a ke kluků vlastnímu překvapení jsou 1,5 dne před vystoupením všechny lístky na úterý pryč!

Ale nebojte, nikdo nebude říkat: “My jsme vás varovali…“ Prago Union mrzelo, že tolik lidí zůstalo v srpnu stát před zaplněným Chapeau Rouge a proto uspořádali tuhle šou. Kdyby se teď stalo to samé, byli by už vážně nasraný. Což by teď už i s kapelou znamenalo 6 nasranejch typů, a to si nikdo nechce vzít na triko. Nemluvě o vás, kteří jste čekali, že si lístek koupíte v den koncertu.

S řešením naštěstí pohotově přispěchala sama Lucerna a nabídla svůj volný čtvrtek, aby si s ním Prago a jejich Livě band dělali, co chtějí. A jelikož chtějí, aby nikdo nezůstal stát venku, bude se hrát i ve čtvrtek!

Takže si to shrneme. Z důvodů vyprodaného úterního vystoupení Prago Union s Livě bandem v Lucerna Music Baru se bude hrát ještě jednou ve čtvrtek 18.11. tamtéž. Stejná šou, akorát jiní DJs a předkapela, což kapela ještě včas upřesní.

Prago Union a band se nestačí divit a všem vám děkují a těší se na vás, jak v úterý 16.11., tak teď i ve čtvrtek 18.11. Vstupenky na PRAGO UNION kupujte ZDE!

Top