ŘÍPFEST 2010: Poslední novinky - doprodej levných lístků, stanování, parkování, trička ...

OZZY OSBOURNE, HVĚZDA VEČERA ROCKOVÉHO MEGA KONCERTU ŘÍPFEST,  SE TEĎ CHYSTÁ NA ODLET DO ČESKÉ REPUBLIKY. PŘILETÍ UŽ VE ČTVRTEK 26.8.2010

Do konání mezinárodního mega koncertu Řípfest, na úpatí naší památné hory Říp, zbývají teď již jen 4 dny. Brány areálu budou otevřeny v 9:00 hod ráno. Ozzy Osbourne jako hlavní hvězda večera nám odehraje koncert ve 23:00 hod. Ozzy letos v červenci vydal jeho nové album SCREAM, které se pouze za jeden týden od vydání vyšplhalo v ČR na 5. místo (Sony Music) a dokonce v USA na 4. místo.
Ozzy Osbourne je ve výborné kondici. Pořadatelé připravují jídelníček na přírodní bázi a bez alkoholu. Značnou část jídelníčku tvoří vegetariánská strava. Legendární Ozzy Osbourne se na turné připravuje již několik měsíců. Ozzy přiletí ve čtvrtek 26.8. a prozradil, že se s jeho novou skupinou na koncert v Čechách velice těší. V sobotu otevře jeho evropské turné právě na Řípfestu a zahraje nám živě hity z jeho nové desky SCREAM.
Ve 21 hodin vystoupí jako speciální host Ozzyho nu-metalová skupina KORN z USA. Stejnĕ jako Ozzy, i skupina Korn vydala 13.7.t.r.  novou desku "Remember Who You Are".

NOVINKA - DOPRODEJ ZLEVNĚNÝCH VSTUPENEK

Pořadatelé potěší návštěvníky zprávou, že doprodávají zbylé vstupenky do zlaté zóny za 999,- Kč a do stříbrné zóny za 777,-. Tyto vstupenky jsou na prodej přes sítě Ticketstream, Ticketportal, Ticketpro a Eventim. Jedná se pouze o limitovaný počet zbylých vstupenek. Současná cena vstupenky do stříbrné zóny je 1 646,- Kč a do zlaté zóny 2 160,- Kč. Součástí předprodeje jsou také skupinové vstupenky. Pokud se skupina návštěvníků rozhodne pro zakoupení 2 vstupenek, obdrží 1 zdarma nebo u 3 vstupenek obdrží 2 zdarma. Prodej vstupenek bude také probíhat na místě v den akce. Vstupenky do stříbrné zóny budou stát 1 700,- Kč a do zlaté zóny 2 200,- Kč. Vstupenky v doprodeji kupujte přímo ZDE!

VIP VSTUPENKA MÁ VÍCE NEŽ NĚKOLIK VÝHOD

Během tohoto hudebního maratonu připravili organizátoři pro VIP návštěvníky velice příjemné zázemí. Výhody VIP zóny zahrnují: zdarma VIP parkoviště v blízkosti místa konání, oddělený vstup od ostatních zón, občerstvení ( uzeniny a pivo 12% Plzeňský Prazdroj), VIP stany k posezení,  VIP návštěvník sleduje koncert na úrovni Zlaté zóny a obdrží jako dárek ke koncertu zdarma tričko s logem Řípfest a Ozzyho CD SREAM nebo CD NEWS od Nazareth. Obrázek trička najdete na webových stránkách www.ripfest.cz v sekci "Shop".
VIP vstupenky si můžete zakoupit přes prodejní síť Ticketstream nebo pod tímto odkazem: http://www.ticketstream.cz/pls/czech/partner_access.partner_init?code_id=6&event_id=52989

NOVINKA - NAZARETH a KEN HENSLEY PŘIPRAVUJÍ NOVÁ ALBA

Skupina Nazareth, kteří vystoupí na svém celovečerním koncertě v 19:00, prozradili, že ale zůstávají v České Republice. Úplně poprvé za jejich letitou kariéru totiž plánují natáčení své nové desky právě zde v Česku. Současně Ken Hensley, bývalý frontman Uriah Heep, který mimochodem dnes slaví své kulaté, připravuje nové album, které by mělo vyjít v září t.r.
Úplnĕ poprvé v ČR vystoupí Deborah Bonham, sestra zesnulého Johna Bonhama ze slavných Led Zeppelin. Z českých předkapel se představí: Cocotte Minute, The Switch, Krucipüsk, Votchi, Gate Crasher a Navostro.

NOVINKA - POŘADATELÉ PŘIPRAVILI PARKOVIŠTĚ S MOŽNOSTÍ STANOVÁNÍ

Asi 500 m od místa konání pořadatelé připravili provizorní parkoviště s možností stanování.  Parkoviště bude otevřeno od pátku 27.8. od 16:00 hod do neděle 29.8. do 13:00. Místo je i pro přespání v karavanech a v přívěsech. V případě dotazů kontaktujte provozovatele p. Martina Minarčíka na tel. 602 461 167 a  zasílejte rezervace na marke@swc.me. Více informací o cenách najdete na www.ripfest.cz

ŘÍPFEST MÁ SVÉ TRIČKO S LOGEM

Trička s logem Řípfest budou k zakoupení v prodejním staně Řípfest. Ve staně se budou prodávat i CD a DVD od vystupujících umělců. Vzhledem k tomu, že pořadatelé nechali vytisknout jen limitovaný počet triček, v případě zájmu posílejte rezervace na marke@swc.me. Obrázek trička najdete na webových stránkách www.ripfest.cz.

AUTOBUSEM NA ŘÍPFEST A ZPĚT

Pořadatelé této jednodenní akce se postarali o vynikající zázemí a připravili speciální autobosovou dopravu. Návštĕvníci přijíždĕjící z Prahy a okolí budou z Hlavního Nádraží v Praze odvezeny na Říp a po skončení koncertu zpĕt do Prahy pohodlnou autobusovou dopravou společnosti Data Autotrans s.r.o. Místenky jsou k zakoupení ZDE!

Více informací na oficiálních webových stránkách www.ripfest.cz

Top