ZRUŠENO: Open air festival OKOŘ 2010

Oblíbený hudební festival OKOŘ 2010, který měl proběhnout 21.8.2010 v podhradí hradu Okoř, jsou nuceni pořadatelé z technických důvodů ZRUŠIT!
Zakoupené vstupenky je možné vracet pouze na prodejních místech, kde došlo k jejich nákupu!

Vyjádření pořadatele:

Jako dlouholetá pořadatelka hudebního „Festivalu Okoř“ se omlouvám všem věrným i případným novým návštěvníkům této srpnové hudební akce a zároveň se omlouvám všem skupinám a interpretům, kteří
s účastí na letošním festivalu počítali.
Bohužel jsem nucena letošní ročník zrušit a konstatovat, že pravděpodobně nebude ani žádné příště…
Je mi to velice líto, ale zřejmě jsem se stala obětí nekalého podnikatelského jednání zástupce majitele části pozemků v podhradí Okoře, pana Milana Borovičky a jeho správců , tj. občanského sdružení „Cesty k sobě“ , zastoupených paní Zinou Rajnochovou. Přes usilovné několikaměsíční jednání jsem neustále tlačena do jiných a jiných smluvních podmínek, je mi vyhrožováno a částka požadovaná za pronájem části louky, která se nejen neustále zvyšuje, se stává zcela nemorálním požadavkem. Abych splnila megalomanské představy zástupce majitele pozemku, byla bych nucena zvýšit neúměrně vstupné na festival. Tím bych samozřejmě poškozovala, jak dlouholeté fanoušky a návštěvníky, tak vystupující skupiny. A byl by to pravděpodobně neslavný závěr oblíbené akce.
Končí jedna etapa mého profesního života a je mi to líto, ale nemohu v tuto chvíli jednat jinak.
Přeji všem lidem, kteří mne, mé spolupracovníky a všechny účinkující provázeli minulými ročníky, aby si na jiném hudebním festivalu užili co nejvíce pohody a dobré hudby a vzpomenuli při této příležitosti i na malý festival pod hradem Okoř.
                                                 Děkuji za pochopení     

                                                                                Hana Petřinová, pořadatelka festivalu 
 

Top