ŘÍPFEST 2010: koncert Debbie Bonham!

Jak již víme Řípfest se pyšní 4 hlavními megakoncerty, kde Ozzy Osbourne vystoupí jako hlavní hvĕzda večera a slavnou čtyřku doplní skupina Korn a legendární Nazareth a Ken Hensley. České kapely jsou tedy předkapely tĕchto hlavních koncertů a proto si pořadatel vyhrazuje právo zámĕny českých kapel. V tuto chvíli potvrzujeme, že mezi předkapely tĕchto 4 celovečerních koncertů patří Cocotte Minute, The Switch, Krucupisk, Votchi a Navostro. Je nám líto, že z technických důvodů nevystoupí původnĕ plánovaný Radim Hladík&Blue Effect.

Ale je nám obrovským potĕšením vyhlásit, že na Řípfestu vystoupí vysoce talentovaná a oceňovaná britská zpĕvačka rockového žánru, Deborah Bonham a její kapela. Deborah, neboli také nazývana Debbie, je sólovou zpĕvačkou Deborah Bonham Band. V České Republice bude koncertovat úplnĕ poprvé za její dlouhou hudební kariéru.

Deborah (narozena 6.2.1962) pochází z velice slavné rodiny. Nejen že je mladší sestrou zesnulého bubeníka Johna Bonhama z Led Zeppelin, ale Johnův syn Jason je její synovec. V roce 1988 se Jason Bonham spojil s bývalým kytaristou Led Zeppelin Jimmy Pagem, nahrál s ním album Outrider a absolvoval turné k tomuto albu. Deborah bylo teprve 17 let, když v domĕ svého učitele a mentora Roberta Planta tvořila svá první alba. Zpĕvačka vystupovala na slavném Glastonbury ve Velké Británii a absolvovala mnoho koncertů a turné při nichž vystupovala a zpívala se slavnými jmény rockové hudby jako Slash a Van Halen, americkým předním kytaristou a zakladatelem slavné rockové skupiny Van Halen. Debbie Bonham také nazpívala duo s Paulem Rodgersem, které je jedno ze skladeb jejího nového připravovaného alba, které vyjde tento rok. Paul Rodgers současnĕ koncertuje a nahrává se skupinou Queen. Na začátku tohoto roku také rocková zpĕvačka otevřela nĕkolik koncertů Nazareth a zazpívala duo se zpĕvákem skupiny Nazareth Danem McCafferty.

Vstupenky na ŘÍPFEST 2010 (Ozzy Osbourne, KoRn, Nazareth, Ken Hensley, Debbie Bonham, ..) stále koupíte se 40% slevou přímo ZDE!


www.ripfest.cz 

Top