HIP HOP JAM 2010 už má své místo!

Letní festival Hip Hop Jam 2010 odhaluje svou zbrusu novou lokalitu – pískovna Oplatil, Staré Ždánice u Pardubic!

 

 

 

 

 

 

 

 

S pomalu blížícím se jarem bychom rádi široké veřejnosti oficiálně představili zbrusu novou lokalitu, v které se 15.-17. července 2010 uskuteční již 4. ročník letního urban culture festivalu Hip Hop Jam 2010 (www.hiphopjam.cz).

Jak jsme již dříve avizovali, loňská lokalita přírodního areálu ve Svojšicích byla již našemu festivalu svou kapacitou nedostačující, rozhodli jsme se tedy vyhledat větší a zároveň zajímavější místo pro konání dalšího ročníku letního Hip Hop Jamu.

S radostí v tento moment oznamujeme, že jsme konečně našli důstojné místo pro konání velkého letního open air festivalu, kterým Hip Hop Jam bezesporu je. Tím zbrusu novým místem je pískovna Oplatil u obce Staré Ždánice, která se nachází v centrální části ČR přímo mezi Pardubicemi a Hradcem Králové. Ve stejné lokalitě se každoročně koná největší domácí drum´n´bass  open air festival Let It Roll, tzn. přírodní areál na břehu pískovny Oplatil plně vyhovuje podmínkám pro konání velkého open air festivalu.

Jsme navíc rádi, že poprvé v historii konání Hip Hop Jam festivalu nabídneme svým návštěvníkům neopakovatelné prázdninové prostředí = příroda a čisté koupání v pískovnách s plážemi, které se nacházejí jen pár metrů od festivalového areálu! Stanový kemp + velkokapacitní parkoviště se budou nacházet v bezprostřední blízkosti na přilehlých loukách. Zároveň počítáme s kyvadlovou dopravou (Pardubice, Hradec Králové). Lokalita je TOP a už nyní se můžete začít těšit na rap, pivo, cuba libre, holky v bikinách a koupání!

Kontroluj oficiální web festivalu www.hiphopjam.cz, kde vám v nejbližších dnech nahodíme detailní fotoreport nové lokality a zároveň již brzy přineseme první jména v line upu letošního ročníku.

Rozhodně si i letos chceme udržet neopakovatelnou atmosféru největšího ryze cz+sk festivalu a tudíž můžete opět očekávat zásadní jména české a slovenské scény. Zároveň budou line upu kralovat USA headliners, podobně jako tomu bylo v minulých letech s lidma typu The Game, David Banner nebo Xzibit. Novinkou v roce 2010 bude návrat taneční streetdance/breakdance arény, která slavila na prvním Hip Hop Jamu v roce 2007 obrovský úspěch a loni nám všem chyběla. I na letošním ročníku dostanou prostor Tic Tac Hip Hop Talents, jelikož na Jamu proběhne oficiální vyhlášení výsledků letošního ročníku této talentové soutěže. Zároveň makáme na doprovodném programu, prověřených DJs, letním vydání největší domácí freestyle soutěže Battle Night a dalších vychytávkách, které si budete letos na Jamu moci užít.

Kontroluj www.hiphopjam.cz a nenech si ujít 4. ročník letního Hip Hop Jamu!
Vstupenky na HIP HOP JAM 2010 koupíš přímo ZDE!

Top