MARDUK a VADER v Brně už v sobotu!!!

MARDUK (swe)
VADER (pol)
MASTIC SCUM (aus)
SINATE (nzl)
……………………………………………………………
Sobota 09.01. 2010 Brno, FAVÁL (www.faval.cz)
Neděle 10.01. 2010 Nitra, NOVÁ PEKÁREŇ (www.novapekaren.sk)
……………………………………………………………

Brány pekla se otevírají a vpouštějí na Zemi své temné vyslance. V čele průvodu kráčí černě oděná severská legie MARDUK, následovaná krvežíznivými polskými veterány VADER, které v týle jistí rakouská formace MASTIC SCUM a novozélandská jednotka SINATE. Proslýchá se, že dalším cílem této kruté skupiny mají býti dva kluby. Brněnský Favál a Nová Pekáreň v Nitře. Krutá mašinérie nemá slitování před ničím a před nikým. Poznáte je jednoduše, na svých zástavách mají krví napsána tato slova: „Funeral Nation Tour“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marduk: Táboráku plápolej, hej héééj ...

MARDUK, zlotvorná tvář blackmetalu se vrací ve své ryzí podobě. Nikdo už nedokáže tyto seveřany smazat z blackmetalové historie, protože to byli právě oni, kdo spoluurčovali vývoj tohoto metalového žánru. Jejich fanoušci nestárnou, neboť nové a nové generace blackových fans se dobrovolně poddávají jejich hudbě, která nikdy nebude fádní a tuctová. MARDUK se vždy snažili přijít s něčím novým a každé jejich album má svá vlastní specifika. Stejně tak jako jejich zbrusu nový počin „Wormwood“, který se stal nástupcem dosud poslední nahrávky „Room 5:12“. MARDUK v roce 2010 oslaví neuvěřitelných dvacet let na scéně a také proto bys na těchto koncertech neměl chybět ani TY!

 

 

 

Po boku MARDUK se představí další z titánů evropské metalové scény. Není jím nikdo jiný, než polská deathmetalová stálice VADER, která v minulé době zažila poměrně drsné personální zemětřesení, ale o to s větší pompou se vrací zpět s novým albem „Necropolis“. Stále v čele s Peterem jako frontmanem, ale i s novými tvářemi v kapele, dokázali VADER nahrát desku, kterou musí s respektem ocenit i ten nejkritičtější deathmetalový fanoušek. VADER je fenoménem, zejména díky tomu jakým způsobem se drží na špici už více než 25 let. Důvodem je nezlomná vášeň, pracovitost a stovky koncertů po celém světě. Spojení VADER a MARDUK bude smrtící.

Vader: Pohoda, ptačí zpěv, možná výde i sluníčko ...

Funerál Nation Tour představí ještě dvě další kapely. Tou první jsou rakouští brutal death/grindeři MASTIC SCUM, kteří zároveň přicházejí s novou deskou „Dust“.
Až z dalekého Nového Zélandu pochází kapela SINATE. Rodáci z Aucklandu představí novozélandskou verzi death/thrash metalu a buďte si jisti, že tato kapela rozhodně není zajímavá pouze pro svůj cizokrajný původ.

Vstupenky na koncert MARDUK a VADER koupíte ZDE!

 

 

www.myspace.com/truemarduk
www.myspace.com/vader
www.myspace.com/sinate05
www.myspace.com/masticscum
www.obscure.cz
www.shindy.cz

Top