Festival Mighty Sounds zahajuje předprodej a hlásí změnu místa konání

Festival Mighty Sounds zahajuje předprodej a hlásí změnu místa konání

Festival který dávno není jen o ska a punku a který v posledních letech navštěvovalo cca 10.000 lidí čeká v příštím roce přesun. Akce se bude po pěti letech stěhovat z luk u vesničky Olší na  travnatou plochu letiště Čápův dvůr v Táboře.

Hlavním důvodem přesunu je fakt, že pronajímatel pozemků v Olší po loňském apokalyptickém dešti a s ním spojeným katastrofálním stavem areálu, není nakloněn myšlence dalšího konání akce v tomto místě.

Podstatné je ale i to, že pořadatelé neměli možnost jako nevlastníci pozemků připravit areál na takovouto akci pomocí trvalejších zásahů do těchto zemědělských pozemků. 

Letiště v Táboře po dlouhém hledání a  jednáních s majiteli různých areálů, nakonec vyhrálo konkurs a přebírá tak štafetu po Olší. Pro táborské letiště mluví hlavně fakt, že místo je již „odzkoušené“ z jiných akcí (festivaly pod hlavičkou Planet), pod celou plochou je systém odvodu vody a nejde o neútulnou betonovou plochu, ale o travnatý pažit. Svoji roli hrálo i to, že festival zůstává ve stejném regionu.

Lístky se jako každý rok samozřejmě budou periodicky zdražovat, takže neváhejte a pořiďte si ten vůbec nejlevnější (až do konce února pořídíte lístek za 590Kč)! Vstupenky na festival MIGHTY SOUNDS 2010 koupíte právě ZDE!

V každém případě jednání s headlinery a ostatními interprety pro rok 2010 je v plném proudu a už teď se můžou návštěvníci těšit na kapely, které budou jako každoročně   zveřejňovány na festivalovém webu, facebooku a ve zcela novém freezinu, který bude distribuován po klubech a hospodách po celé ČR.

MIGHTY SOUNDS vol. 6
120 interpretů z celého světa na šesti scénách
zaměření: ska, punk, rock 'n' roll, reggae, dancehall, hard core, drum'n'bass, jungle ad.
datum: 16. - 18. červenec 2010
místo: Tábor, letiště Čápův dvůr
web: www.mightysounds.cz

Top