EUROPE se po novém roce těší do ČR!

Fenomenální švédové EUROPE na evropském turné k nové desce „Last Look At Eden“ 2x v ČR!

6.2. 2010 ZLÍN, Masters Of Rock Café
7.2. 2010 PRAHA, Retro Music Hall

Legendární banda EUROPE nezahálí. Již za začátku léta vydala první ochutnávku z připravovaného alba „Last Look At Eden“ v podobě stejnojmenného singlu, který obsahuje i novinkovou píseň „U Devil U“ a stihla rozproudit svou neskonalou energií davy fanoušků těch největších festivalů po celé Evropě! Asi málokdo si nechal ujít jejich famózní „The Final Coundown“ na závěr letošního Masters Of Rock! 

EUROPE stále ve formě!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapela připravuje svůj „poslední pohled do ráje“ představit západní Evropě již na podzim/v zimě tohoto roku, přičemž začátek nového roku 2010 pak bude patřit Evropě východní, a tedy i České Republice! Čerstvá dávka čistokrevného klasického hard-rocku v podání nestárnoucích EUROPE se bude podávat v ČR hned na dvou místech! 6. února ve ZLÍNĚ a jeho Masters Of Rock Café a 7. února v PRAZE, Retro Music Hall!
EUROPE jsou v rozkvětu, v plné síle, při chutí a plni rockového nadšení. Jsou tvrdí a jsou v kondici jak snad nikdy před tím! Kamkoli zavítají, potvrzují svou vynikající reputaci živých koncertů, a tak si můžeme být jisti, že nás čeká další nezapomenutelný, unikátní hudební zážitek!
Nuže nezbývá než dodat - připravte se rozjet noc s EUROPE, 6. 2. Ve ZLÍNĚ a 7. 2. v PRAZE!

Vstupenky na EUROPE a bližší info ZDE!



 

Top