SUMMER OF LOVE 2009 - VYCHYTÁVKY FESTIVALU!!!

SUMMER OF LOVE 2009 OPEN AIR ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL
WE CALL IT TECHNO!
15.08.2009
FESTIVAL PARK HRADEC KRÁLOVÉ

www.summeroflove.cz

FESTIVAL PARK v Hradci Králové nabízí luxusní podmínky pro konání festivalu, včetně rozsáhlého parkoviště, dvou písáků na koupání a mnoho dalších vychytávek. Na 15.6. se připravte na virtuální prohlídku novým areálem našeho festivalu, včetně několika zásadních překvapení a novinek.

Pro případ deště je Festival Park vybaven přímo skvěle, od množství hangárů a dalších krytých prostor, až po drenážované travní prostory, asfaltové cesty napříč areálem atd. Letos ale pršet nebude!

Parkování bude možné na obrovském parkovišti přímo v areálu Festival Parku, cena parkovného je 100 Kč. Kempování nabízíme za 100 Kč za stan v rozlehlém a kvalitně vybaveném kempu přímo v areálu, cca 300 metrů od písečné pláže a jezera s vynikajícím koupáním v čisté vodě. Do kempu můžete přijet již v pátek odpoledne a odjet až v pondělí dopoledne.

Od pondělí 11.5.2009 odstartovaly předprodeje vstupenek! A POZOR! Začali jsme limitovanou edicí 1000 kusů lístků za skvělých 705 Kč včetně poplatků. Už zbývá jen cca dvě stě volných vstupenek za tuto cenu, proto neváhejte, brzy bude limitovaná série vyprodána!

Po vyprodání se cena zvedne na 820 Kč včetně poplatků až do 15.8.2009. Cena vstupenky na místě bude 990 Kč včetně poplatků.

Předprodeje jsou v síti TICKETPORTAL a SAZKA TICKET. Díky Sazka Ticket se vám nabízí možnost koupit si lístek skoro na každé trafice, poště, benzínce atd, což je jistě skvělá zpráva hlavně pro ty, kdo dříve pro lístky museli jezdit kamsi do většího města.
Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE 

Webová stránka festivalu se obnovila v druhém květnovém týdnu a doposud jste zde nalezli pouze základní informace a hudební hádanku o line upu. Od 1. června postupně nabude www.summeroflove.cz finální podobu a bude obsahovat všechny důležité informace o festivalu Summer Of Love 2009. Pokud ještě nejste členy Summer Of Love MEMBERS CLUBu, neváhejte a přihlašte se! Už jen proto, že všechno budete vědět jako první a kromě toho připravujeme několik speciálních akcí pouze pro členy klubu.

Novinkou bude nový časopis ViTaMiN, který si svou premiéru odbude právě u příležitosti festivalu Summer Of Love a tomuto festivalu bude také převážně věnován. První číslo vyjde na začátku července, bude ZDARMA v kapesním formátu a na cca 80 stranách nabídne to nejzajímavější z letošního festivalového léta a podzimu. Tímto zároveň vyhlašujeme konkurz na redakci. Máte zájem se podílet na něčem novém, psát do časopisu nebo pomoci s jeho distribucí? Nejste spokojeni s tím, jak a co se v současnosti na české taneční scéně děje a chtěli byste to změnit? Netřeba nic víc, než napsat email na alesbleha@summeroflove.cz a uvést, co všechno umíte, co chcete a co vás baví. Pokud přiložíte třeba stránku psaného textu na libovolné téma, nebude to od věci.

SUNFLOWERS FOR LOVE je nová soutěž, která od letošního ročníku nahradí bývalou soutěž Seeds Of Love. Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá. Jeden z 20 lístků vyhrají ti, kdo na Summer Of Love přinesou tu největší a nejkrásnější kytici plně rozkvetlých slunečnic. Doporučujeme si na zahrádce vypěstovat některý ze současných nádherných kultivarů slunečnic, protože jedním z hlavních hodnotících kritérií bude také originalita a kreativita. Nejhezčí kytice slunečnic budou poté vystaveny na pódiích.

V.I.P. vstupenky budou v prodeji od 15.6.2009 v cenových relacích 1500 Kč v předprodeji nebo 2000 Kč na místě. Více informací přineseme brzy.

V červnu, červenci a v srpnu se těšte na sérii WARM UP PARTIES, které projedou napříč celou republikou. Více informací přineseme v nejbližší době. Pokud máte zájem udělat WARM UP Summer Of Love, kontaktujte alesbleha@summeroflove.cz.

Přímo v areálu Festival Parku v Hradci Králové se pro majitele platných vstupenek na Summer Of Love 2009 bude v pátek 14.8. konat velký WARM UP s podtitulem Full Moon Party. Informace o tomto warm upu se dozvíte několik týdnů před festivalem a věřte, že se je na co těšit!

Věříme, že v současné těžké krizové ekonomické situaci jsme pro Vás dokázali nabídnout to nejlepší, co je v našich silách. Podpořte svou účastí náš festival a pomožte nám dokázat, že česká elektronická taneční scéna je plná života, zábavy a dobré muziky. Děkujeme za vaši podporu a fanouškovství.

Tak jako slunečnice každý den, pojedu já za technem!

Top