ALEX GAUDINO V XXL!

Ve čtvrtek 30.dubna do klubu XXL, jednoho z nejlepších klubů v Brně vůbec, zavítá držitel mnoha prestižních ocenění a jedna z největších ikon celosvětové taneční scény Alex Gaudino. Alex není jen továrna na hity a remixy známých interpretů, které zná celý svět (Destination Calabria, Watch out, I love rock´n´roll atd.), ale i skvělý showman a bravurní technik mixu. Můžeme se těšit na noc plnou kvalitní hudby a skvělé show, kterou máte možnost slyšet jen v nejlepších klubech na světě. Alex však není jediná hvězda této jedinečné párty. Své umění nám předvede resident pražského klubu Mecca Dj Lafaiette za doprovodu El-Jay Saxo brilantního saxofonisty a zpěváka v jedné osobě. Toto sehrané duo v klubu XXL není poprvé a doufejme, že také nebude naposledy, protože atmosféra a show v jejich společném podání je nezapomenutelná a nenapodobitelná. Hvězdný line-up této party doplní residenti klubu XXL Dj Cuba6  a Dj Krypta, kteří vás nikdy nemohou zklamat a proto nesmí chybět na žádné párty klubu XXL. Není co dodat, můžete se těšit na opravdu luxusní párty v XXL stylu, kterou vám nikde v Brně nenabídnou, kromě klubu XXL.
Alex Gaudino začal svoji hudební kariéru v roce 1993 ve společnostech Flying Records a UMM.

Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE

Hvězda velikosti XXL!

V roce 1998 s podporou známé italské vydavatelské společnosti TIME založil vlastní značku RISE Records a brzy měl šňůru hitů jako The Tamperer a Black Legend ( Alex je jediný italský A&R se dvěma  # 1’s hity v anglickém žebříčku) a díky Robbie Riverově “Bang” byl nominován jako nejlepší evropský A&R na European Music Awards v Lonýně v roce 2000.
V roce 2003 vyprodukoval dva singly s Crystal Waters and Ultra Natè. “Destination Unknown” byla hrána nejznámějšími DJ jako Pete Tong a Judge Jules a umístila se na prvním místě v UK Buzz žebříčku.
Alexův vliv na Supacupa a Sambatucada (Gaudino da Costa) a jeho remix “Is it cos I'm cool” od Mousse T významně poznamenaly léto roku 2004.
V roce 2005 Lil' Love “Little Love” byl hrán Pete Tongem exkluzivně na Nikki Beach v Miami během WMC 2005. Nahrávka vyšla ve společnosti Positiva v Anglii a vyšplhala se do čela klubových žebříčků; v roce 2006 Alex zremixoval Pete Tong & Chris Cox (Deep End), Mousse T (Horny) a James Kakande (You You You).
Vydavatelství Ministry of Sound vydalo jeho singl “Reaction” a jeho project Blue Lipstick “Head over Heels” vyšla na výběru Hed Kandi.
Opravdová změna přišla s vydáním “Destination Calabria” , kombinací vokálu Crystal Waters s Rune’s Calabria. Nahrávka dominovala všem hudebním žebříčkům nejen v Anglii ale i po celé Evropě a nastartovala Alexovu kariéru. Jeho reputace jednoho z nejzábavnějších DJů se velmi rychle rozšířila po celém světě. Alex dobře ví, jak zabavit publikum a je objednáván nejlepšími kluby na této planetě. Singl “Watch Out” vydaný v roce 2008 opět boduje ve světových žebříčcích.
Alex objíždí nejlepší světové hudební kluby počínaje Soho Rooms v Moskvě až po Eden na Ibize, a přináší italský na taneční parket.


Top