FULL MOON PARTY 03

FULL MOON PARTY 03
03.04.2009  PROSTOR ABATON

Full Moon 03 poster

Jaro bude v plné kráse a první dubnový pátek tak bude první jarní Full Moon Party. Jako obvykle nabídne kvalitní elektronickou hudbu na 3 pódiích, jarní dekorace, panoramatickou projekci, silný zvuk, zajímavá světla a lasery. Hlavní Techno.cz pódium si mezi sebe rozdělí dvě velmi dobře známé dvojice v dlouhých 3 až 4 hodinových setech. Jako první nastoupí Christian Jay Bolland se svým dvorním MC Skreenem, autor hitů jako Sugar Is Sweeter, The Prophet, Camargue, nebo It Ain't Gonna Be Me z filmu Human Traffic. Proslavil se především na Summer Of Love 1998 a 1998, stejně jako na několika nezapomenutelných párty v pardubickém L-Klubu. Naposledy se blýskl perfektními vystoupeními na loňském Techno Master či teď nedávno na Apokalypse Virtual reality. Na svou teprve druhou pražskou návštěvu přijede propagovat své nové album 500 Euro Coctail s novým hitem Freak, nazpívaným Jade4U.
Druhou je berlínsko-londýnská dvojice Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow. Loni se přihlásili hitem 21st Century Girl, letos nachystal Jonty Skrufff společný singl s Judge Julesem, Trainwreck. Netřeba je příliš představovat, slyšet jste je mohli na Elektře v Roxy v Praze či na Flédě v Brně, na mnoha warm up párty a festivalu Summer Of Love 2008.
Poslouchej.net Trance stage bude patřit švýcarskému Djovi a producentovi Nicku Larsonovi, který si zde odbude svou českou premiéru. Poprvé na sebe upozornil v roce 2007 deskou FDV6 / Legacy na labelu Spinnin Rec, které se dostalo podpory od snad všech velkých traceových superstars. Loni bodoval s hity jako Switzerland a Barock, zahrál na mnoha předních evropských akcích a nyní je čas se s ním seznámit také v České republice. Příležitost budete mít v tříhodinovém setu na třetí Full Moon Party.

Vstupenky na www.ticketportal.cz a bližší info: ZDE

Předprodej vstupenek: do 27.3. za 120 kč, od 28.3. za 220 kč, na místě pak 250 kč do půlnoci, poté 299 kč.
Využij naší nabídky a kup si vstupenku za 99 kč bez poplatků přímo na Full Moon Party 02 u vstupu.

FULL MOON PARTY 03
03.04.2009 PROSTOR ABATON
DJS:
C.J. BOLLAND & MC SKREEN (Mole Records, Belgie)
JONTY SKRUFFF & FIDELITY KASTROW (Skrufff.com / Pacha / Tresor, Berlín / Londýn)
NICK LARSON (Noys Music, Švýcarsko)
Další Djové budou oznámeni.
Více informací najdeš na www.partyfullmoon.cz

Top