Festival Pigfest v prodeji!

PIG FEST A JEHO TEMNÁ STRÁNKA

Mlha, tma as sychravo. Vítr smutně kvílí mezi větvemi stromů. Snažíte se nevnímat obrysy křížů za nedalekou hřbitovní zdí. V noci se přece bojí jenom děti, ne? Začíná pršet. Zrychlíte krok. Po páteři se plazí nepříjemný pocit. Ježí se konečky vlasů. Co že se to traduje o dešti a nemrtvých? “Hlouposti, hlouposti”, říkáte si. Z myšlenek vás náhle vytrhává neblahé tušení. Uděláte krok...A o setinu sekundy později slyšíte tiché našlápnutí. Druhý krok.... A zase ta tichá strašidelná ozvěna v suchém listí. Cítíte, jak vám mizí barva z tváří. Bojíte se otočit. A zase ten zvuk! Studený pot stéká po tváři. Pomalu se ohlížíte. V mlze tušíte temnou siluetu a ze tmy září pár červených očí. Snažíte se utíkat, ale nohy vás zradí. Padáte na zem. A ze tmy za vámi se ozve zachrochtání.

Jarní pokračování Pig Festu, největšího elektronického festivalu v západních Čechách nebude nic pro slabé povahy. Kdo se bojí, měl by se plzeňskému Peklu mezi 17.-18.dubnem 2009 zdaleka vyhnout. Démoni a temné síly se vyplíží z hlubin onoho světa a černá magie ovládne každého, kdo se rozhodne pokoušet svůj osud. A co vy? Odvážíte se pohlédnout do tváře své Dark Side?

O páteční čarodějném reji se bude vyvolávat hrůzný přízrak z Anglie, země proslavené nejvyšším  výskytem duchů na kilometr čtvereční. Jeho přítomnost v místnosti nám během duchařské seance ukáže kyvadýlko vyznačením šesti písmen: ED RUSH. Ti kteří již měli možnost se s touto bytostí potkat a přežili, vypovídají, že neklamnou známkou jeho příchodu je neodbytný pocit, že svět se láme. A s ním zvuk, světla i kosti.

Na břehy říše Hádes přes neklidné vlny řeky Styx dopraví v sobotu zbloudilé duše hned dva převozníci. Říkají si Space Djz (UK) a jistě si je s nikým nespletete. Do hlubin podsvětní říše vás této noci dovedou tóny techna, ale také hard-style. Kdo nezná, nebyl v Holandsku :D

Démoni vstoupí do těl tanečníků, kteří budou v transu pojídat plameny. Prostory se zahalí do jemně dekadentní strašidené výzdoby. Za barem vás obslouží pan funebrák. Projekci naladíme na příjem obrazů z onoho světa a jako z jiné dimenze bude i nově řešená stage. Děsivé zvuky se polinou ze špičkových reproduktorů poskytnutých tlupou zombies z Wenkowsound. V davu občas zahlédnete nezemské tváře. Pořád se nebojíte? Tak hádejte, kdo vám bude tentokrát bude podávat (zakázané) ovoce?

Rest, peace, zombies.

Pig Crew

Pig Fest – The Dark Side: 17.-18.4.2009 v Pekle, Pobřežní 10, Plzeň.

PS: Přeprava duší proběhne od 20:00. Doporučujeme zaplatit Cháronovi přepravu předem a zajistit si jízdenku na onen svět bez stresu. Na minulém díle bylo vyprodáno a bohužel jsme museli z kapacitních důvodů poslat několik desítek lidí domů. Věc to nepříjemná pro obě strany.

Vstupenky zde!

Top