ZÁPAS STOLETÍ je tady! V kleci Oktagonu proti sobě nastoupí Vémola a Végh

Přání fanoušků a příznivců MMA byla vyslyšena a v kleci Oktagonu se střetnou dva velikáni – Karlos „Terminátor“ Vémola a Attila „Pumukli“ Végh. Utkání dvou legend, dvou národů, ale především neopakovatelná sportovní událost. Tím bude tento Zápas století, který se uskuteční 9. listopadu 2019 v pražské O2 areně.

V oblasti bojových sportů není v Česku a na Slovensku větších jmen, než Vémola a Végh. Jeden se jako první Čech dostal do nejprestižnější světové organizace UFC, druhý ovládl jako šampion americkou organizaci Bellator MMA. Nyní se tyto dvě osobnosti na vrcholu kariéry poprvé utkají tváří v tvář.

Zápas století se neuskuteční nikde jinde, než v největším českém sportovním svatostánku, pražské O2 areně. Akce OKTAGON 15: Vegh vs. Vemola se fanoušci dočkají 9. listopadu.

Vzhledem k unikátnímu charakteru akce půjde o exkluzivní a neopakovatelnou událost. Oba zápasníci by vítězstvím dosáhli všeho, čeho na československé bojové scéně dosáhnout lze. Podtitul Zápas století tak není ve spojení se soubojem těchto dvou živoucích legend vůbec náhodný.

Prodej vstupenek bude zahájen ve středu 19. června od 9 hodin v prodejní síti Ticketportal.

Top