BACKSTREET BOYS OHLAŠUJÍ NOVÉ ALBUM. S NEJVĚTŠÍM HALOVÝM TURNÉ ZA POSLEDNÍCH OSMNÁCT LET SE VRÁTÍ I DO ČESKÉ REPUBLIKY!

BACKSTREET STREET BOYS
22. 6. 2019 PRAHA, O2 ARENA
Vstupenky v síti Ticketportal v prodeji od 16. 11. 2018 9:00 hodin
Fanclub: od 13. 11. 2018 10:00
Live Nation klub: od 14. 11. 2018 10:00

BACKSTREET BOYS OHLAŠUJÍ NOVÉ ALBUM. S NEJVĚTŠÍM HALOVÝM TURNÉ ZA POSLEDNÍCH OSMNÁCT LET SE VRÁTÍ I DO ČESKÉ REPUBLIKY!

Kapela Backstreet Boys je nadšena, že může oznámit vydání nového alba "DNA", které se na trhu objeví 25. ledna 2019 u labelu RCA Records. Desáté album „DNA“ je od tohoto okamžiku k předobjednání a bude obsahovat písně, pod kterými jsou podepsáni Lauv (Charliem XCX), Andy Grammer, Stuart Crichton (DNC) a Mike Sabbath (J Balvin). Dnes kapela slavnostně představila i nový singl „Chances“, který pro ni napsali společně Ryan Tedder a Shawn Mendes.

Počínaje 11. květnem příštího roku se skupina vydá na "DNA World Tour" – jejich největší halové turné po 18 letech. Během tří měsíců budou kluci vystupovat po celé Evropě a Severní Americe, mezi zastávkami nebudou chybět koncerty v londýnské O2 Areně, pařížské areně AccorHotels, berlínské Mercedes-Benz areně a mnoha dalších místech. Vstupenky na koncerty budou k mání od pátku 16. listopadu, informace o lístcích naleznete zde. Kdo si přes web skupiny předobjedná libovolný formát nového alba do 13. listopadu 2018, 3 hodin odpoledne SEČ, získá přednostní přístup k The Backstreet Boys 2019 "DNA World Tour".

"Když tato skupina začala před 26 lety - a díky všem úspěchům a pádům naší kariéry- jsme se naučili, že to není o nás jako o jednotlivcích, ale o tom, co je pro skupinu nejlepší", uvádí Howie D.

"To je to, co na tomhle albu miluju", dodává Kevin Richardson. "Byli jsme schopni přenést všechny naše vlivy a styly do jednoho souvislého díla. Tyto písně jsou skvělou reprezentací toho, kdo jsme jako jednotlivci, a kdo jsme jako skupina. Je to naše DNA. Jsme na něj opravdu hrdí."

"Naše cesta pokračuje a je ještě hodně toho, co je třeba udělat,“ říká Brian Littrell. "Žijeme další kapitolu, která ještě nebyla řečena, a to je velmi vzrušující."

Backstreet Boys posledních 14 měsíců přerušovali natáčení pouze rezidentními koncerty v Las Vegas v rámci “Backstreet Boys: Larger Than Life“. Jejich angažmá ale 27. dubna 2019 skončí a kapela se přesune konečně i do Evropy.

"Vegas byl úžasný zážitek a i další ohlášené termíny budou jedna velká party", dodává Brian. "Pak nastane čas, abychom navštívili naše fanoušky po celém světě."

Dodejme, že Backstreet Boys jsou jedním z nejúspěšnějších boybandů všech dob. Na svém kontě mají více než dvě desítky celosvětově úspěšných singlů a po světě prodali více než sto miliónů nahrávek. Jejich hity, ale i songy z nové desky „DNA“ si budeme moci v Praze vychutnat již 22. června 2019, kdy jejich show bude hostit O2 arena.

Top