ZRUŠENO: JASON DERULO 25.10.2018 – TIPSPORT ARENA PRAHA

JASON DERULO - koncert ZRUŠEN. Management umělce a celého tour nenabídl náhradní termín konání koncertu, kde by vystupovali všichni umělci, navíc za opakování požadovali odměnu vyšší, než byla cena původního koncertu – pořadatel vrátí vstupné a nabídne všem slevu 50% na své muzikály (v takovémto případě je však nutné obrátit se přímo na pořadatele dané akce, nikoliv na společnost Ticketportal)

Management JASONA DERULA zdržoval jednání o náhradním termínu tak dlouho, až se celá situace dostala do stavu, že náhradní koncert není možné realizovat. Navíc nebyl schopen nabídnout termín, kde by mohli vystupovat také Markus&Martinus, a jimi navrhovaná cena za opakovaný koncert byla vyšší než cena původního koncertu. Úplně stejný problém nastal v den konání koncertu, kdy technický tým Jasona Derula nebyl schopen připravit scénu v daném termínu tak, aby byla bezpečná a koncert mohl proběhnout.

„Pořadatel koncertu společnost FP PRO se velmi omlouvá všem českým fanouškům Jasona Derula i Marcuse+Martinuse. Chtěli jsme ukázat v Praze show, která měla být opravdu výjimečná. Zahraniční produkce, ale udělala tolik fatálních chyb, že koncert nebylo možné realizovat. Za 16 let pořádání koncertů a dalších kulturních akcí jsem takovou situaci nezažil. My jako pořadatel jsme neudělali jedinou chybu a přesto nás koncert stál v nákladech více 5mil. Kč, které musíme uhradit ze svého. Tuto částku budeme vymáhat všemi dostupnými prostředky na managementu Jasona Derula“ řekl Miroslav Bučko ze společnosti FP PRO.

„Původní koncert musel být zrušen kvůli fatálním chybám zahraniční technické produkce, která i přes několikeré důrazné upozornění a žádosti o zredukování hmotnosti zavěšené aparatury, umístila do konstrukce o více jak 25% těžší set zařízení, než je výrobcem konstrukce a technickou specifikací povoleno. Hrubě nerespektovala námi požadovanou redukci váhy a tím přetížila naši konstrukci podia oproti původním domluvám. Tyto chyby vyústily k poškození našeho technického vybavení, ground supportu, a protože nebyla možnost konstrukci na místě zkontrolovat a ověřit tak její bezpečnost, nebylo možné koncert z těchto důvodů odehrát. Bezpečnost účinkujících a návštěvníků vystoupení pro nás vždy stojí na prvním místě.“ říká Eduard Šejnoha, technický ředitel společnosti G.S. Production Services.  Více informací se dozvíte v technické zprávě a oficiálním vyjádření společnosti G.S. Production Services , které se připravuje a bude zveřejněno v nejbližší době.

Pořadatel FP PRO, s.r.o. pro všechny držitele vstupenek připravil jako omluvu TUTO KOMPENZACI. Každá vstupenka je vlastně slevovou poukázkou vy výši 50% z původní ceny a lze ji použít opakovaně na všechna představení muzikálů Královna Kapeska, Sněhová královna, Alenka v kraji zázraků a Kapka medu pro Verunku a to až do konce aktuální divadelní sezóny do června 2019. Pokud má rodina s dětmi 4 vstupenky z koncertu Jasona Derula může například získat 16 vstupenek na 4 různé muzikálu za cenu 8. Informace o muzikálech i herní plán lze nalézt na www.pixapro.cz.

VRACENÍ VSTUPNÉHO za koncert JASONA DERULA začne v pondělí 5. 11. a vstupné bude samozřejmě vráceno v plné výši. Nárok na vrácení vstupenek uplatněte v místě jejich nákupu takto:

I.

Předprodej Ticketportal - reklamace@ticketportal.cz

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat – vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket – vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat – vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

3/ platba vstupenek přes benefity

vstupenky spolu s objednávkou je třeba doručit na adresu centrální kanceláře (Politických vězňů 15, Praha 1)

II.

Předprodej smsticket a web www.jasonderulo.cz

Vrácení automaticky přes platební bránu zpět na účty klientů.

Top