Palo Habera a skupina TEAM se vrací na česká podia. V pražské O2 areně zahrají 9. června 2019

Palo Habera se skupinou TEAM opět vyráží na turné po největších českých halách. V květnu a červnu příštího roku zavítají do více než desítky měst. Na seznamu zastávek nechybí ani pražská O2 arena, kam tento slovenský fenomén zavítá 9. června 2019. Jako předskokan vystoupí Peter Cmorik.

Haberu a TEAM zažila beznadějně vyprodaná O2 arena naposledy v červnu 2016. Tehdy slovenská skupina ohromila hudební kritiky i fanoušky skvělou show, která si v ničem nezadá s předními světovými interprety. Na koktejl výpravné scény, poctivé a kvalitní muziky, pestrobarevných projekcí i ostrovtipu Pala Habery se fanoušci mohou těšit i tentokrát.

Skupina TEAM je pověstná tím, že s živými koncerty šetří. Když už ale vyrazí na turné, stojí to za to. Proto i nejnovější šňůře předchází několikaměsíční příprava. O fanoušky jde této kapele především. Už nyní je proto jisté, že se Habera & TEAM 2019 Tour zařadí mezi nejvýraznější hudební události roku.

V roli předskokana se představí Peter Cmorik Band, jehož frontman je několikanásobný vítěz slovenského Zlatého slávika. Se skupinou TEAM Peter Cmorik vyrazil na československé turné již v roce 2008. Do povědomí široké veřejnosti se Cmorik dostal svým vítězstvím v soutěži Slovensko hledá Superstar II v roce 2006. Dosud vydal čtyři alba, české publikum ho zná i díky spolupráci s Ondřejem Brzobohatým, se kterým před lety absolvoval turné po České republice.

VIP vstupenky vedou až do zákulisí za kapelou!

Vstupenky na pražský koncert v O2 areně jsou k dostání od 11. října 2018 od 9 hodin v prodejní síti Ticketportal na www.ticketportal.cz.

V prodeji budou i VIP balíčky. Jejich majitelé se mohou těšit na osobní setkání se skupinou TEAM, s jejichž členy stráví nějaký čas v zákulisí. Kromě společného focení je čeká i welcome drink. Na památku jim kapela věnuje mimo jiné CD, tričko i podepsaný plakát.
Pořadatelem pražského koncertu je Bestsport.

Top