Sváteční metalové pondělí v čele se SLAYER se blíží!


Za velké pozornosti veřejnosti probíhala několik týdnů hlasovací soutěž o českou předkapelu, jejímž vítězem se po velké bitvě stali ostravští MALIGNANT TUMOUR, kteří tak budou mít tu čest, zahájit svým vystoupením celý koncert.
Pražský koncert SLAYER se těší obrovskému zájmu veřejnosti a již dnes je jisté, že se bude jednat o jedno z největších vystoupení na celém turné Unholy Alliance. V prodeji jsou stále běžné vstupenky a nově i VIP vstupenky, které svým majitelům zajišťují místa k sezení přímo naproti podiu, občerstvení zdarma a drobný dárek ze strany pořadatelů. Vstupenky na koncert Slayer jsou stále k zakoupení ve všech běžných předprodejích Obscure promotion, například ZDE!.
Velkou pozornost věnujte netradičně brzkému začátku koncertu. S určitostí lze nyní potvrdit, že pokladna bude otevřena od 15:00h, vstup do haly bude umožněn přibližně od 17:00 a již o půlhodinu později odstartuje první kapela. Tento údaj se ještě může drobně změnit a proto pozorně sledujte web www.obscure.cz, kde naleznete veškeré aktuální informace.
Top