HRACHOVKA 2009 - už v prodeji!

Na Hrachovce raší zárodky programu – vstupujeme do druhé patnáctky!

 Listopad nadělil Valašskému Meziříčí spadané listí, Hrachovka vyloupla první kapely. Organizátoři zveřejnili první část programu: už teď je jasné, že 24. a 25. července 2009 vystoupí na tomto hudebním festivalu v Hrachovci jungle a drum and bassová legenda DJ Aphrodite, kterého doprovodí MC Shabba. I letos ale zůstanou organizátoři věrní festivalovému rocku.

 Údolím řeky Bečvy tak rozhodně poplují rytmy slovenských ironiků Horkýže Slýže, prostor dostanou i punkoví Jaksi Taksi, místní miláčci Elektrick Mann nebo kapela Krucipüsk. Speciální prostor by měli dostat i písničkáři. Na návštěvníky Hrachovky se už těší pornofolkař Záviš, objev folkrockové scény Xindl X nebo fyzický básník Petr Váša s jeho kapelou Ty Syčáci. Agentura PEAS Production z Německa doveze i začínající Green.Frog.Feet. Hrachovka i letos opět vyslyšela hlasy volající po metalu, proto se na programu objeví doomoví Gate of Sorrow nebo nu-metaloví Psycho Radio. Tvrdému rocku program holduje i dál: představí se mystická Insania a nebo veselá parta z Košic s názvem  Puding Paní Elvisovej. Alternativní scénu zastoupí Květy. S dalšími umělci zatím pořadatelé jednají, aktuální informace se objeví na webu festival.hrachovka.com.

 Od 1. listopadu jsou v předprodejích také vstupenky na festival. Sehnat se dají přes stránky festivalu nebo v síti Ticketportal. Permanentka na oba dva festivalové dny a stanové městečko vyjde na 490 Kč, koupíte ji ZDE!

Top