ZMĚNA / INFO: PRETTY MAIDS (DK) - KINGMAKER EUROPEAN TOUR 30.3.2018 20:00 Zlín

ZMĚNA / INFO:
Z náhlých zdravotních důvodů dochází ke změně termínu koncertu PRETTY MAIDS (DK) - KINGMAKER EUROPEAN TOUR 2018 z původního termínu 30.3.2018 od 20:00 hod. v místě Masters Of Rock Café, Tyršovo nábř. 5497, Zlín

O novém, náhradním termínu se momentálně jedná. Další informace o novém termínu koncertu, který by měl proběhnout ještě letos na jaře, zveřejníme co nejdříve na tomto místě.
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu a není potřeb a je vyměňovat. Zákazníci, kterým náhradní termín představení nevyhovuje, mohou o vrácení vstupného na původní termín požádat v místě zakoupení=zaplacení po předložení platné vstupenky, a to pouze do 30.4.2018 (tato lhůta se může v závislosti na novém termínu změnit):

1/platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací na základě požadavku zákazníka v uvedené lhůtě centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací na základě požadavku zákazníka v uvedené lhůtě centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Vyjádření pořadatele Pragokoncert Bohemia a.s.

S LÍTOSTÍ OZNAMUJEME ZRUŠENÍ PÁTEČNÍHO KONCERTU PRETTY MAIDS A PINK CREAM 69, Z DŮVODU ZRANĚNÍ ZPĚVÁKA RONNIEHO ATKINSE. KONCERT SE USKUTEČNÍ V NOVÉM TERMÍNU!

Včera večer k nám dorazila smutná zpráva. Zpěváka Pretty Maids, Ronnieho Atkinse, hospitalizovali v nemocni, což znemožní dokončit jejich turné v plánovaných termínech. PÁTEČNÍ ZLÍNSKÝ KONCERT JE TEDY ZRUŠEN A USKUTEČNÍ SE V NOVÉM TERMÍNU JEŠTĚ NA JAŘE!

Zde je oficiální prohlášení skupiny:
„S těžkým srdcem musíme oznámit, že náš bratr Ronnie Atkins je v basilejské nemocnici ve Švýcarsku. Utrpěl nešťastnou ránu do hlavy a musel být odvezen do nemocnice. V současné době absolvuje testy a je pozorován odborníky.
Nejnovější zprávou z nemocnice je, že je Ronnie při vědomí, ale musí nějakou dobu zůstat v nemocnici. V důsledku toho musíme zrušit poslední vystoupení našeho turné. Jakmile se Ronnie plně uzdraví, vrátíme se a zahrajeme tyto show a natočíme plánované DVD.

Moc se omlouváme, víme, že cestujete daleko, abyste přišli na naše vystoupení. Nyní se budeme soustředit hlavně na Ronnieho zdraví.“

Vstupenky zůstávají v platnosti i pro náhradní termín vystoupení, ke kterému obě kapely dorazí do Zlína. Pokud někomu nový termín nebude vyhovovat, tak vstupenky může vrátit tam, kde je zakoupil. O novém termínu vás budeme brzy informovat.

Ronniemu přejeme brzké uzdravení a vy jej můžete podpořit na jeho facebookových stránkách.

Top