Karel Gott po čtyřech letech v O2 areně

Karel Gott se vrací do O2 areny v Praze! Po čtyřech letech se příznivci legendárního českého zpěváka mohou těšit na jeho samostatný koncert.

Koncert se uskuteční v úterý 12. června 2018 od 19 hodin a Karel Gott za doprovodu Boom!Bandu Jiřího Dvořáka zazpívá své nestárnoucí hity. „Již delší dobu si moji příznivci psali o samostatný koncert, a protože rád plním přání svých posluchačů, s radostí mohu oznámit, že se v červnu potkáme v O2 areně v Praze,“ říká Karel Gott, který na svůj koncert pozval i zajímavé hosty. „Vždy s rozvahou přemýšlím nad tím, koho ze svých kolegů zpěváků oslovit. V O2 areně bych měl nejraději všechny, ale to si nechám až na příští rok. Pro tento koncert jsem se rozhodl scénu trochu omladit. Jsem rád, že mé pozvání přijali Ewa Farna, Markéta Konvičková a Marek Ztracený.“

Koncert Karla Gotta v O2 areně nebude pouze hudebním zážitkem, doprovodí ho také prvotřídní světelná technika, velkolepé LED obrazovky a projekce. Prodej vstupenek v ceně od 990 Kč bude v síti Ticketportal zahájen pro veřejnost 6. března v 9 hodin. Koncert pořádá O2 arena ve spolupráci s Karel Gott Agency.

Top