Písničky, které máte ráááádi, letos na Českém mejdanu s Impulsem

Už potřetí se na podzim v pražské O2 areně odehraje koncert, který u nás nemá obdoby. Největší hvězdy české a slovenské populární hudby se vystřídají 13. října 2018 na jednom pódiu v naší největší multifunkční hale na téměř pětihodinovém koncertu Český mejdan s Impulsem.

Vrcholem celého večera bude hodinový koncert kapely Kryštof, která letos vystoupí na takto velkém pódiu v hale právě jen na Českém mejdanu s Impulsem. Návštěvníci se mohou těšit na největší hity kapely. Některé z nich se přitom skrývají pod ikonkami, které se objevily na vizuálech nové kampaně zvoucí na jednu z hudebních akcí roku.

„Chtěli bychom, aby posluchači a vůbec všichni, kdo naši kampaň uvidí, trochu zapřemýšleli nad tím, jaké konkrétní písničky obrázky znázorňují a připomněli si tak největší hity našich letošních mejdanových kapel a interpretů. Jsou to všechno písničky, které mají posluchači Ráááádia Impuls ráááádi. Právě tyto písničky mohou přinést posluchačům v souvislosti s Českým mejdanem i něco navíc. To si ale ještě necháme jako překvapení“, říká generální ředitel Rádia Impuls Jiří Hrabák.

Letošní program Českého mejdanu s Impulsem trochu připomíná letní hudební festivaly, ale odehraje se v klidu a v pohodlí pod střechou. „Mejdanové“ kapely a interpreti zahrají tentokrát v delších blocích své hity, zůstane více míst k stání, anebo ještě lépe k tančení na ploše. Novou kategorií vstupenek je letos stání přímo u pódia, hvězdám na dosah.

Nově přibyl před prázdninami do koncertní sestavy také Michal David, který se objeví na této akci už potřetí a má navíc na svém kontě i letošní hymnu „Český mejdan podle plánu“. Určitě v ní poznáte známý hit My máme prima rodiče, ale v novém, tanečnějším rytmu a se speciálním textem Františka Řebíčka. Naživo ji uslyší návštěvníci poprvé právě v O2 areně na velkém říjnovém koncertu. Už teď je ale možné vidět videoklip a připomenout si atmosféru loňského ročníku Českého mejdanu s Impulsem.

Těšit se můžete na stále populárnější skupinu Jelen, která se na Český mejdan s Impulsem po roční pauze vrací stejně jako Peter Nagy, který navíc přiveze svou kapelu Indigo. To patrně nebude kultovní písnička Profesor Indigo chybět. Mladší publikum nepochybně přivítá skupinu Mirai, která v loňském roce sbírala jednu hudební cenu za druhou, od Českých Slavíků, až po Anděly. Snad udrží letos laťku stejně vysoko v duchu jejich největšího hitu, Když nemůžeš, tak přidej.

Vzácným hostem bude také slovenský Richard Müller, který vydal úspěšné album 55 a letos přijel do Česka se skvělým turné Ona&On s Adélou Banášovou – Vinczeovou. Jeho hity Po schodoch nebo Jako kníže Rohan si určitě s radostí zazpívá celá O2 arena. Milovníci Impulsovic krabičky si zase užijí naživo hity jako Mýdlový princ, Miluju a maluju nebo Tu kytaru jsem koupil kvůli Tobě v podání Václava Neckáře.

A to stále není všechno. Český mejdan s Impulsem získal do letošní sestavy i další skvělá jména. Xindl X zahraje své nejznámější písničky, mezi kterými nebude chybět Popelka nebo seriálová Na vodě a přidá i novinku, která vyjde na jeho letošním chystaném albu. Ve skvělé formě je také Michal Hrůza s kapelou Hrůzy, který oslavil 20 let na scéně i velkým filmovým hitem Pro Emu. Živě zazní také jeho starší písničky Bílá velryba, Černý brejle nebo Zakázané uvolnění.

Velké finále pak bude patřit kapele Kryštof, která po loňských vyprodaných stadionech na Strahově zamíří do O2 areny na Český mejdan s hodinovým skvělým závěrečným koncertem.
Srdcebeat, Ty a já, Šnůry, Obchodník s deštěm, Lolita, a mnohem víc zazní živě na letošním 3. ročníku Českého mejdanu s Impulsem.

Nenechte si Český mejdan s Impulsem 13. října v O2 areně ujít. Pořadateli jsou Rádio Impuls, Stratex Communications a Bestsport.
Vstupenky v ceně 590 - 990 Kč v prodeji na www.ticketportal.cz.


„Koupí vstupenky berete na vědomí, že na koncertu bude pořadatelem pořizován v běžném rozsahu televizní záznam a fotoreportáž pro propagační a zpravodajské účely.“

Top