GAME OF THRONES / HRA O TRŮNY – LIVE CONCERT EXPERIENCE

16. 5. 2018 PRAHA, O2 ARENA
VSTUPENKY V SÍTI TICKETPORTAL

KRITIKOU UZNÁVANÉ PŘEDSTAVENÍ HRA O TRŮNY LIVE CONCERT EXPERIENCE

, VE KTERÉM SE PŘEDSTAVÍ RAMIN DJAWADI, PŘIVÁŽÍ SVĚT ZÁPADOZEMÍ DO ARÉN V CELÉ EVROPĚ. TURNÉ ZAČÍNÁ V KVĚTNU 2018 A ZASTAVÍ SE i V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ.

Vstupte s námi do světa seriálu Hra o trůny koncertem Game of Thrones – Live Concert Experience. Vydáte se tak na cestu z Králova přístaviště až za hranice Zimohradu, a užijte si svět Sedmi království naživo v úplně novém měřítku.

Slavný skladatel Ramin Djawadi povede orchestr a sbor, a společně zahrají hudbu ze všech sedmi řad kultovního seriálu HBO, který získal ocenění Emmy®.

"Představením Hra o trůny Live Concert Experience divákům na začátku letošního roku, se mi splnil sen, který pochází z myšlenky staré tři roky," řekl Djawadi. "Produkce přivedla do života svět Západozemí skutečně uhrančivým způsobem a jsem nadšený, že mám příležitost sdílet tuto zkušenost s fanoušky nejen v Severní Americe, ale také poprvé za mořem, v Evropě."

S využitím nejmodernějších technologií se představí skladatel hudby k seriálu Hra o trůny Ramin Djawadi, který spolu s orchestrem a sborem vezme fanoušky na hudební pouť skrze celou říši. Fanoušci průkopnického a kritikou uznávaného představení budou mít konečně možnost se ponořit do vesmíru Game of Thrones® prostřednictvím úchvatného hudebního doprovodu vytvořeného právě Raminem Djawadim.

Stejně bohaté jako příběhy, zápletky a celý svět seriálu Hra o trůny je i oslavovaná Raminova hudba, která podtrhuje emoční váhu klíčových okamžiků mezi oblíbenými i nenáviděnými postavami a dává zcela nový rozměr bitevním scénám. Raminova úvodní skladba se sama o sobě okamžitě stala oblíbeným fenoménem pop kultury. Nadšení fanoušků hudby ze Hry o trůny roste s každou odvysílanou řadou.

"V návaznosti na neuvěřitelnou reakci, které se nám dostalo začátkem roku na prvním turné, budou mít evropští fanoušci seriálu šanci zhlédnout, aktualizovanou verzi představení", řekl Jeff Peters, víceprezident pro licencování a maloobchod ve společnosti HBO. "Jsme nadšeni, že s představením dosáhneme všech koutů světa a širší mezinárodní publikum bude nyní moct ocenit mimořádný Raminův talent."

Turné, které navštíví i Českou republiku, je produkované a propagované výhradně společností Live Nation v partnerství s HBO Global Licensing, bude využívat inovativní produkci hudebních turné a video technologii, která dá jednotlivým scénám ze seriálu zcela nový rozměr. Epický příběh o zradě a lásce na kontinentu, kde léta a zimy mohou trvat roky a jen touha po moci je věčná, vznikl na základě nejprodávanějších fantasy knih George R.R. Martina Game of Thrones®.

Top