Comeback století! The Kelly Family přijedou koncertovat do Prahy

Slavná hudební skupina The Kelly Family nedávno oznámila svůj návrat na hudební podia. Na svém turné spojeném s vydáním nového alba We Got Love přijede 8. 3. 2018 koncertovat také do pražské O2 areny. Hudební formace, která v devadesátých letech doslova pobláznila miliony fanoušků po celém světě, zahraje zásadní hity své tvorby, mezi které patří skladby jako An Angel, Nanana, I Cant Help Myself, Santa Maria a další.

"V rámci návratu slavné skupiny The Kelly Family se nám podařilo zajistit také jejich koncert v Praze. Kapela přijede v silné sestavě a zahraje slavné písně, které ovlivnily miliony fanoušku po celém světě," řekla ke koncertu Lucie Nouzová z pořádající agentury JVS Group.

Hudební skupinu The Kelly Family lze považovat za fenomén devadesátých let, jejich písně miloval celý svět. Během své kariéry prodali více než 20 milionů alb, získali několik ocenění i platinových či dokonce multiplatinových desek. Po téměř desetileté pauze vyráží irská skupina na celoevropské turné s názvem We Got Love - Live 2018.

Celkem se kapela zastaví ve dvaceti městech v Evropě, včetně Prahy, kde vystoupí v O2 areně. Do Prahy tak dorazí Angelo, Joey, Jimmy, John, Patricia a Kathy a zahrají jejich největší hity i novinky z právě vydaného alba. Ticketportal zahájí veřejný předprodej 10.4.2017.

Top