Muzikál Lokomotiva Tomáš odtajnil obsazení

Muzikál Lokomotiva Tomáš odtajnil obsazení

Zahrají si v něm Jitka Asterová, Václav Knop, Marika Šoposká, Ivana Korolová a řada dalších známých tváří

 

Už přes třicet let usedají milióny dětí po celém světě pravidelně k televizním obrazovkám, aby sledovaly nová dobrodružství animované lokomotivy Tomáš a jejích přátel. Teď prvně tento britský seriálový fenomén ožívá na divadelních jevištích!

 

Návštěvníci této velkolepé muzikálové show se mohou těšit na scénu plnou pohyblivých vlaků, pestré kostýmy, působivou hudbu a v neposlední řadě na známé české herce a herečky, kteří Tomáše a jeho přátele ztvární. Za všechny jmenujme Jitku Asterovou, Václava Knopa, Lumíra Olšovského, Mariku Šoposkou (O Šípkové Růžence, Mucimutr, Kriminálka Anděl, Já, Olga Hepnarová aj.), Ondřeje Havla (Ulice, Pevnost Boyard), Romana Tomeše (muzikály Pomáda, Jesus Christ Superstar, Horečka sobotní noci aj.), Vendulu Příhodovou (druhé místo v Hlasu Československa), Petera Strenáčika (Dracula, Evita, Vánoční koleda aj.), Terezu Causidisovou a Tomáše Kyselku známé např. z Planety Yó, s níž je spojena i Ivana Korolová (Dvanáct měsíčků, Gympl atp.), která bude v představení nejen účinkovat, ale která ho i zrežíruje a celé herecké obsazení sestavila. "Jsem moc ráda, že všichni olsovení naši nabídku přijali. Spolu s nimi a s choreografkou Petrou Parvoničovou chceme z představení vytvořit show, u které se budou bavit jak děti, tak jejich dospělý doprovod. " uvedla Ivana Korolová, která při realizaci tohoto muzikálu dokázala, že disponuje nejen hereckým a pěveckým talentem.

 

Tomáše a jeho přátele Percyho, Jamese nebo Gordona ale i Tlustého kontrolora,  kteří budou tentokrát zachraňovat cirkus, bude možné vidět od 9. do 18.prosince v sedmi českých a moravských městech. Po každém představení se v předsálí bude konat krátké setkání s herci a hlavními představiteli.

 

O vzniku Lokomotivy Tomáš

Tento britský animovaný seriál vznikl na počátku osmdestých let podle knih "O mašince Tomášovi" od reverenda W.V.Awdryho (1911-1997). Poprvé se na televizní obrazovce objevil v roce 1984 a od té doby je vysílán nepřetržitě. Pro velkou popularitu seriálu, jehož prvních 52 dílů namluvil v původním znění bubeník Beatles Ringo Starr, vznikají nové díly každý týden už přes třicet let!

 

Pohyblivé vlaky v životní velikosti, dynamická scéna, hudba - to vše činí z této rodinné show nezapomenutelný zážitek nejen pro děti. Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketportal od 380 korun.

 

LOKOMOTIVA TOMÁŠ v České republice:

"Tomáš zachraňuje cirkus"

 

9.12. Plzeň, Home Monitoring Arena

10.12. Praha, Tipsport Arena

12.12. Brno, Hala Vodova

13.12. Ostrava, Ostravar Arena

16.12. České Budějovice, Budvar Aréna

17.12. Pardubice, Tipsport Arena

18.12. Liberec, Home Credit Arena

 

www.ticketportal.cz

www.tomaslive.cz

Top