TRANSMISSION OZNAMUJE KOMPLETNÍ LINE UP A NOVOU SHOW PRO 10TOU VÝROČNÍ EDICI V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ

V sobotu 29. října oslaví Transmission Festival své 10-ti leté výročí s premiérovou show nazvanou 'The Lost Oracle' (Ztracená věštkyně).

Tato jedinečná akce nám slibuje, že se stane nezapomenutelnou nocí. Nová show nás zavede do chrámu, kde se pokusíme získat informace o budoucnosti a rozluštit ji z magické krychle. Více než kdykoliv předtím bude tato show audiovizuální podívanou, kde se propojí zvuk a vizuální svět. Můžete očekávat neobyčejné množství laserů v kombinaci s více než 300 světelnými instalacemi, jež budou detailně propojeny se speciálními efekty, video-mappingem a vystoupeními tanečníků a herců, a vytvoří tak výjimečnou show, která s jistotou ohromí vás a vaše smysly.

Hrdinové taneční hudby, jež vystoupí na této jedenáctihodinové podívané a jež vyzvednou tuto noc na vyšší úroveň s jejich unášejícími basy a povznášejícími melodiemi, jsou Markus Schulz, Ferry Corsten presenting Gouryella, John O’Callaghan, MaRLo, Vini Vici, Orkidea a duo Driftmoon a ReOrder, kteří se dali dohromady speciálně pro Transmission, aby předvedli exkluzivní ‚back to back‘ vystoupení. Pro celou noc nás rozehřeje český warm-up DJ Thomas Coastline.

A konečně - jedním z hlavních momentů každé Transmission je Transmix, jež je předpřipravený hudební mix s pečlivě synchronizovanou světelnou a laserovou show v kombinaci s ohromujícími vizualizacemi v podání holandského VJ týmu Vision Impossible, který je špičkou ve svém oboru. Připravte se na jedinečnou show svého druhu, na které se představí živí účinkující společně s ohromující hrou světel, laserů a ohňostrojů, která jako obvykle přiláká lidi z více než 60 zemí světa do pražské O2 areny, aby společně prožili tento neobyčejný zážitek nočního života.

Ujistěte se, že budete součástí a shlédněte úplně nový trailer k nadcházející show.

Transmission 'The Lost Oracle'

 29.10.2016 – O2 arena Praha
20:00 - 06:00 (Ve 3 hod přijde zimní čas a hodiny se posunou o hodinu zpět.)

Vstupenky a více informací: www.Transmission.events
Facebook fanpage
Facebook událost

Top