13. MIROTICKÉ SETKÁNÍ LOUTEK A HUDBY

13.Mirotické setkání loutek a hudby

Těšíte se na smích? Tak hurá v srpnu na ostrov … autem, lodí, nebo po svých …

Vážení příznivci a kamarádi festivalu MIROTICKÉ SETKÁNÍ LOUTEK A HUDBY, rádi by jsme Vás již po třinácté pozvali na pohádkový ostrov                  do jihočeských Mirotic a podrobně Vás seznámili s novým programem. Doufáme, že i třináctý díl našeho rodinného festivalu rozzáří tváře všech milovníků divadla, hudby, baletního, tanečního a výtvarného umění a různorodých doprovodných aktivit. Chceme opět vytvořit ojedinělé setkání, kde se přirozeně propojují dva rozdílné světy. Radostný svět dětí a dost často vážný svět dospělých. Umíte            si představit, jak dospěláci s dětmi napjatě sledují Smolíčka, Včelí medvídky,     nebo Robinsona a večer si společně zařádí při koncertu Pavla Callty, Voxela,     nebo nové Burmy Jones s Jaro Smejkalem? Atmosféra bývá kouzelná.

Moderátor, herec a skvělý improvizátor Radek Daniel Pokorný slavnostně zahájí dvoudenní kulturní hostinu v pátek 5. srpna ve 12 hodin. Těšte se, určitě nás překvapí svými převleky, ale hlavně svým originálním pojetím!

Podívejte se na festivalové menu, určitě si každý najde svůj „šálek kávy“. Doufáme, že si letos všichni pochutnáte nejenom kulturně. Těšit se totiž můžete na nový občerstvovací tým, který mimo jiné slibuje i barmanskou show pro malé         i velké. Také opět ožije vodní fontána místních hasičů, která dokáže i z tropického ostrova vyčarovat osvěžující oázu dobré nálady.

Těšíme se na Vás a na třinácté setkání.

Děkujeme všem, kteří pomáhají našemu festivalu.

Mezi partnery a dárce patří firmy, úřady, živnostníci, jednotlivci a nadšenci,       kteří jsou s festivalem spjati po celou dobu jeho trvání. Dále věrní fanoušci,       kteří každým rokem festival podpoří svojí přítomností. Všichni tito lidé se nějakým způsobem podílejí, nebo podíleli na existenci našeho „SETKÁNÍ“. Bez této vzácné „rodiny“ by naše práce a snaha byla marná.

Ať už se jedná o podporu finanční nebo hmotnou, pravidelnou nebo jednorázovou, ceníme si každého příspěvku, který nám pomůže vytvořit další díl pohádkového příběhu na ostrově u Dolejšího mlýna v jihočeských Miroticích.                          Děkujeme Vám, vážíme si Vaší podpory.

Ladislav „loisa“ Tomeš – zakladatel festivalu

Jaroslav Mikoláš Vojna – malíř a pravnuk Mikoláše Alše

 

Top