TRNKOBRANÍ - Duel dvou super DJ's na letošní Semtext Stage!

Je již tradicí, že na Trnkobraní nechybí mezi jinými hudebními žánry ani elektronická hudba.
V letošním roce jsme se rozhodli zopakovat úspěch dvojice DJs, o kterých se dá mluvit už i jako o legendárních postavách elektronické hudby v České Republice.
Jsou to DJ Loutka s DJem Trávou, kteří si spolu opět zahrají bok po boku v exkluzivním čtyřhodinovém setu. Přestože se v létě oba objeví i na jiných festivalech, je toto jejich společné vystoupení v letošním roce opravdu jediné a jen pro fanoušky Trnkobraní!
Samozřejmě to nejsou jediná jména na Semtex stage, která budou po celé dvě noci bavit rozjařené publikum.
Jako předskokan se v pátek objeví se svým pečlivým výběrem desek DJ Los Adamos a než se rozezní hutný zvuk již zmiňované dvojice DJs, jistě poctivě naladí publikum slovenský DJ Breeth.
Ani v sobotu se určitě nebudou fandové elektronické muziky nudit.
Na začátek již tradiční účast seskupení Monoriderz, velmi líbivý trance od DJ Jet Fevera a malinko pak přitvrdíme do skoku s dalším slovenským DJ Reorderem.
Jako perlička uprostřed noci bude jistě skočný a rytmický výstup jedné z nejznámějších irských DJek Orly Feeney – jediná to žena v letošním ročníku na Semtex stage a pánové – bude co nejen poslouchat, ale i na co se dívat!
Na Moravě známý DJ Michael Scuberman jistě příjemně naváže, takže bude o zábavu postaráno i v poslední noci festivalu Trnkobraní.
V závěrech obou večerů nesmí opět chybět vystoupení DJů XTRa a Wizarda. Tito dva Djové každým rokem ukončují svými beaty oba večery na Semtex stage a tvoří již nezapomenutelnou ranní tečku.
Přijďte ochutnat náš výběr z elektronické hudby z tuzemské i zahraniční scény.
Přestože třeba neholdujete elektronické muzice, určitě se přijďte alespoň ze zajímavosti podívat a poslechnout si, čím že se to vlastně dnešní mládež baví.
Pokud Vás naše hudební produkce i tak neosloví, nenechte si ujít skvělou světelnou show, doprovázenou několika barevnými lasery a doplněnu o  videoprojekci ze dvou projektorů.
Kompletní line-up Semtex stage najdete na http://www.trnkobrani.cz/novinky/duel-dvou-super-djs-na-letosni-semtext-stage-118.html.

Top