ADAM PLACHETKA - PŘEDČASNÝ KONCERT

ADAM PLACHETKA NA TICKETPORTAL.CZ
PŘEDČASNÝ KONCERT ADAMA PLACHETKY
První benefiční koncert pro předčasně narozené děti a jejich rodiny
Benefiční koncert předního českého basbarytonisty Adama Plachetky, který vystoupí za doprovodu Symfonického orchestru Českého rozhlasu pod taktovkou šéfdirigenta Ondreje Lenárda.

Koncert se bude konat dne 16. února 2016 od 19.30 v prostorách Velkého sálu Paláce Žofín. Během večera zazní díla Mozarta, Donizettiho, Rossiniho, Verdiho a Belliniho.

16.2.2016 19:30 (Út)  
Palác Žofín - Velký sál, Slovanský ostrov 226, Praha 1
VSTUPENKY na ADAM PLACHETKA - PŘEDČASNÝ KONCERT


ADAM PLACHETKA NA TICKETPORTAL.CZCharitativní koncert pořádá Nadační fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny. Výtěžek z prodeje vstupenek na tento koncert poputuje na podporu konkrétních potřeb rodin s předčasně narozeným dítětem, aby mohly lépe zvládnout vše, co péče o předčasně narozené dítě přináší.

K dispozici je i limitovaný počet vstupenek GOLD, které jsou zároveň pozvánkou na benefiční večeři za účasti Adama Plachetky a vzácných hostů. Benefiční gala večeře se bude konat po skončení koncertu v prostorách Paláce Žofín.

Každé desáté dítě se narodí předčasně. Zakoupením vstupenky zažijete nezapomenutelný večer a pomůžete těm nejmenším.
Více o programu naleznete na
www.predcasnenarozenedeti.cz


Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info: bezbariérový přístup ANO, vozíčkáři bez potřeby doprovodu se slevou 50%, držitelé průkazu ZTP/P dle zvolené cenové kategorie se slevou 50%, doprovod držitele průkazu ZTP/P (jedna osoba) se slevou 50% / Sleva je k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz - zvolte ji v nákupním košíku.

-TH-

Top