To nejlepší z legendárního labelu Kling Klong

 

ROXY příváží to nejlepší z legendárního německého labelu Kling Klong. Martin Eyerer přijíždí opět do ROXY a tentokrát po jeho boku vystoupí tech housová lahůdka jménem Ninetoes. Těšit se můžete na groovy tech house a techno v podání současné berlínské špičky. Sekundovat jim budou djs Tráva a Risto.
Tyhle dva pohromadě jen tak v Praze neuvidíte. Martin Eyerer, majitel labelu Kling Klong, už více jak 20 let cestuje po světě jako producent a DJ. A ani Ninetoes není rozhodně žádným nováčkem. Je to zkušený a talentovaný producent. Zanechává po sobě stopy již více než 15 let. Objeví se, okamžitě má pár hitů a dostává se mu uznání od takových hvězd jako je Carl Cox, DJ Koze nebo Oliver Koletzki. Ať už je to sofistikovaným výběrem skladeb, jeho vynikající tvůrčí dovednosti nebo jeho originálním stylem míchání, jeho sety jsou lahůdkou pro každého, kdo má jen sebemenší slabost pro tech-house a techno.
Společně s nimi zahraje i svůj live set projekt Trávy a Rista The Lazy Lizard. Uslyšíte novinky z jejich připravovaného alba i osvědčené a časem prověřené tracky.
6. listopadu je datum, které by si měl do kalendáře napsat každý, kdo má rád pozitivní vibes a současný zvuk tech housu a techna.
-EN-
On 6 November we will host the best names of the legendary German label Kling Klong. Martin Eyerer is coming back to ROXY and this time he will be accompanied by the tech house producer Ninetoes. Get ready for a night full of groovy tech house controlled by cutting-edge Berlin sound. They will be supported by Czech DJs Trava and Risto. This is important date for everyone who loves positive vibes and actual tech house and techno tunes.

Top