HABERA & TEAM „33“ TOUR 2016

HABERA & TEAM „33“ TOUR 2016

Palo Habera a skupina TEAM se v květnu a červnu příštího roku vrací na halová pódia České a Slovenské republiky v rámci projektu HABERA A TEAM 33 TOUR 2016!!! Poslední turné pod názvem FINAL TOUR (jak tvrdí frontman Teamu Pavol Habera ‐ každé jejich turné již bude poslední), navštívilo více jak 100 000 návštěvníků!

*********************************************************************
DRFG Investiční skupina uvádí:
HABERA & TEAM „33“ TOUR 2016

1. 6. 2016 20:00 O2 arena Praha
*********************************************************************

Tento úspěch kapelu inspiroval k následnému akustickému turné, které skupina poprvé po 20ti letech odehrála v menších sálech České republiky a zavzpomínala tím na začátky své kariéry. Obě turné daly kapele novou chuť hrát a také novou tvůrčí inspiraci.

Nicméně krátce po skončení akustické šňůry, kdy skupina uvažovala, jak naložit se svou budoucností, zasáhla do života kapely osudová rána. Zcela nečekaně odešel do rockového nebe její zakládající člen a skvělý parťák, bubeník s velkým srdcem, Ivan Marček. Tato velmi bolestná událost všechny členy Teamu přivedla k úvahám o smyslu a podstatě své tvorby, se kterou začínali před více než třiceti lety.
A tou je radost z hudby, ze svých písní, kontaktu s fanoušky a živého hraní.

Právě přichází do rádií nová píseň skupiny Team, s neobvykle intimním názvem ‐ Viem, čo cítiš. Skutečnost, že kapela má chuť tvořit nové songy a být opět spolu, vedla k myšlence o návratu na velká česko‐slovenská pódia. Fakt, že TEAM v roce 2016 slaví Kristových 33 let, dala kapele další symbolický rozměr. A zároveň pokoru a zcela prozaické ambice ‐ podělit se se svými věrnými posluchači o radost z hudby, života a zažít to vše alespoň ještě jednou! Zahrát všechny své hity i nové songy s ještě větší energií a nasazením a to vše zabalené do poctivé pódiové show 21. století.

Nicméně jenom samotná unikátní show nenahradí podstatu věci. A tou jsou dobré písně a věrní posluchači. Troufáme si tvrdit, že skupina TEAM má oboje!

Skupina TEAM patří k nejvýraznějším uskupením na česko – slovenském nebi populární hudby. Kapela dosud vydala 11 řadových alb a 5 kompilací největších hitů. Na svém kontě má mj. 3 vítězství v anketě Zlatý slavík (1989, 1990, 1991) hned několik jejích alb získalo platinový status. Mezinárodního úspěchu i za hranicemi tehdejšího Československa dosáhla skupina i díky skutečnosti, že první album TEAM 1 nazpívala v esperantu.

Vstupenky v cenách od 490,- Kč jsou v prodeji v síti Ticketportal od 21.10. od 8:00.

GENERÁLNÍM PARTNEREM TURNÉ:



Zakladatel a majoritní vlastník investiční skupiny DRFG, David Rusňák k tomu uvádí: "Rozhodli jsme se náš záběr v oblasti kultury rozšířit o Pala Haberu a skupinu TEAM. Jsem rád, že DRFG může podpořit jednoho z nejúspěšnějších, česko‐slovenských interpretů posledních 30ti let."

Top