Andy C přiváží exkluzivní 4hodinový set

(Praha, 6. srpna) Do Prahy se 25. září vrací drum&bassová ikona, majitel labelu Ram Records, trend-setter, vlivný producent a především jedinečný dj Andy C. Legendární osobnost proslulá svými sety na 3 gramofony přiváží exkluzivní prodloužený set, ve kterém nás vezme na svou zatím nejdelší drum&bassovou jízdu. Dámy a pánové, the one and only, Andy C!


Andrew Clarke aka Andy C je známý svou precizní djskou technikou a především schopností vzít fanoušky na neopakovatelnou cestu všemi zákoutími drum&bassu. Právě takový je i aktuální  projekt Andy C All Night, se kterým již několikrát vyprodal Brixton Academy v Londýně. Čeští fanoušci teď budou mít poprvé možnost zažít něco podobného a vychutnat si Andyho v jeho zatím nejdelším představení v ČR.
Andy C již několikrát prohlásil, že cítí ke klubu ROXY speciální pouto (více v rozhovoru) a každoročně vyprodaný klub to bezpochyby dokazuje. Doporučujeme zakoupit vstupenky v předprodeji a nepropásnout tak šanci být Andymu zase o kousek blíž.


EN
The one and only Andy C is coming back to town and he will bring his exklusive 4 hour set. Be ready for all flavours of drum&bass from the legendary producer and dj on 3 decks. This night will truly belong to Andy C and full house of his dedicated fans who sold out last 3 Andy’s show at ROXY. It’s  strongly advisable to buy your ticket in presale.

FB Event

Andy C – 4 hour set (Ram/UK) + MC GQ (UK)
25. 9. 2015 – Start 22:00
Support: TBA

Audio:
Andy C – Heartbeat Loud:
Andy C – All Night mix:
Video:
Ram Night 2014 @ ROXY

Top