MOTÖRHEAD, SAXON A GIRLSCHOOL SPOLEČNĚ V PRAZE!

MOTÖRHEAD NA TICKETPORTAL.CZ
Motörhead, Saxon a Girlschool - trojice legendárních britských heavy metalových skupin
se v příštím roce rozjede na společné turné, které zasáhne jen devět zemí.
A Česká republika bude jednou z nich!

18.2.2016 19:00 (Čt)   Forum Karlín, Pernerova 676/51, Praha 8  
VSTUPENKY MOTÖRHEAD / SAXON / GIRLSCHOOL

MOTÖRHEAD NA TICKETPORTAL.CZNezapomeňte si s sebou vzít špunty do uší, protože Lemmy, Phil a Mikkey jsou tentokrát rozhodnutí publikum nešetřit a pořádně nahlas předvést, co jsou Motörhead zač a jak vypadá pořádný rock'n'roll!
"Znáte to klasické pořekadlo, že "pokud je to pro Vás příliš nahlas, pak jste příliš staří"? Tak tentokrát vaše skutečné stáří otestujeme." dodávají s úsměvem Motörhead, kteří si nadcházející sérií koncertů se Saxon a Girlschool prodlouží oslavy letošních 40. narozenin, u jejichž příležitosti také na konci srpna vydají nové, v pořadi již 22. studiové, album Bad Magic.
Vyzbrojeni zbrusu novými alby vyrazí na turné i obě další kapely. Saxon do Prahy přivezou nahrávku Battering Ram, jejíž vydání ohlásili na 16. října a Girlschool představí hříšnou novinku Guilty As Sin, která by rovněž měla spatřit světlo světa do konce roku.

Motörhead
Jednadvacet studiových alb, deset koncertních nahrávek, dvanáct kompilací a pět EP desek. Nespočet prestižních ocenění včetně Grammy, tisíce odehraných koncertů a desítky turné. Tak by se dala v číslech stručně charakterizovat kariéra Motörhead, kteří jsou často označováni také za průkopníky speed a trash metalu. Ať už jim tento titul náleží či ne, zásadní vliv na vývoj nejen britské hard a heavy scény jim upřít v žádném případě nelze. Stejně tako jako nálepka světové "legendy" a "kultu".

MOTÖRHEAD NA TICKETPORTAL.CZSaxon
vznikli v roce 1976 v South Yorkshire a stejně jako Motörhead a Girlschool patřili k nejúspěšnějším představitelům tzv. nové vlny britského heavy metalu. Dvě jejich alba se probojovala do pětice nejprodávanějších desek v Británii, čtyři jejich nahrávky se umístily v TOP 10 a osm v TOP 40. Za svoji dosavadní kariéru prodali Saxon více než 15 milionů desek a jejich vliv na svoji tvorbu přiznaly desítky světoznámých kapel - s Metallicou, Mötley Crüe, Panterou nebo Megadeth včele.

Girlschool MOTÖRHEAD NA TICKETPORTAL.CZ
jsou nejdéle existující dámskou hard rock a heavy metalovou kapelou, která na hudební scéně úspěšně působí už více než 35 let. Navzdory někola personálním změnám tvoří jádro skupiny stále tři její původní členky - Kim McAuliffe, Enid Williams a Denise Dufort.
Oproti Motörhead, se kterými bývají Girlschool často spojovány, jejich diskografie čítá dodnes "pouze" dvanáct alb. Třináctého by se jejich fanoušci měli dočkat do konce letošního roku.

Pražský koncert Motörhead, Saxon a Girlschool pořádá NuCoast.

VSTUPENKY MOTÖRHEAD / SAXON / GIRLSCHOOL
Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
ZTP/P info: zvláštní prostor pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a jejich doprovod (jedna osoba) na balkoně v prvním podlaží, vstupenka ZTP/P-DISABLED platí pro dvě osoby: vozíčkář nebo ZTP/P a jedna osoba jako doprovod.

-TH-

Top