FEBIO FEST CULINARY CINEMA - FILMOVÉ PROJEKCE S EXKLUZIVNÍMI VEČEŘEMI

__FEBIO FEST CULINARY CINEMA EXKLUZIVNĚ NA TICKETPORTAL.CZ__
__

Letos poprvé pořádá Mezinárodní filmový festival Praha - Febiofest ve spolupráci s prestižním festivalem Berlinale filmové projekce spojené s exkluzivními večeřemi nesoucí název berlínské sekce Culinary Cinema.
Po tři večery nabídne pražský festival v příjemné atmosféře "filmové restaurace" vybudované v barrandovských ateliérech mimořádnou příležitost setkat se se špičkovou kuchyní, ochutnat menu inspirované filmem a zároveň vidět skvělé filmy, které zaútočí na chuťové buňky diváků.

Tři výjimečná setkání s filmovými tvůrci a kuchaři v čele s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem
se uskuteční od 24. do 26. března od 19 hodin.

Nebude chybět italské menu servírované k filmu režiséra Luca Guadagnina Mé jméno je láska, při příležitosti uvedení filmu Nejlepší recept korejské režisérky Giny Kim bude na programu asijská kuchyně  a nakonec se bude podávat menu inspirované nejlepšími michelinskými restauracemi a dokumentem Foodies švédské režisérské trojice Thomas Jackson, Charlotte Landeliusová a Henrik Stockare.
Vstupné zahrnuje projekci filmu, několikachodové menu, nápoje a setkání s kuchaři a hosty ze světa filmu.

"Existují filmy o jídle, u kterých se vám sbíhají sliny, a také jídla, která vypadají jako umělecká díla. Kvalitní filmy a kvalitní jídlo člověka rozhodně kultivují," říká programový ředitel Febiofestu Štefan Uhrík...

Barrandov Studio, Ateliér 2, Praha 5
Doprava: bus 105 a 230, zastávka Filmové ateliéry

__
24.3.2015 18:30 (Út)FEBIOFEST - CULINARY CINEMA Mé jméno je láska    INFOVSTUPENKY

25.3.2015 18:30 (St)FEBIOFEST - CULINARY CINEMA Nejlepší recept    INFOVSTUPENKY26.3.2015 18:30 (Čt)FEBIOFEST - CULINARY CINEMA Foodies   INFOVSTUPENKY__Vstupenky můžete zakoupit na prodejních místech Ticketportal
a nebo on-line přímo na ticketportal.cz - vytiskněte si je v pohodlí domova - HOMEtickets!!


Hromadné objednávky a obchodní spolupráce: rezervace@ticketportal.cz, +420 224 091 439

-TH-

Top