Body Count v čele s Ice-T přivezou v červnu nové album Manslaughter

Body Count v čele s Ice-T přivezou v červnu nové album Manslaughter

Datum: 17.6.2015
Praha, 28.11.2014 – Všichni lokální gangstaz a trash-metal headz vezměte si své zápisníky na rok 2015 a mačetou si do nich vyryjte jedno velké datum. 17. června příštího roku do Prahy dorazí metalová přísnost v podobě kalifornské kapely Body Count v čele s frontmanem, ikonou gangsta rapu, hercem a textařem Ice-T. Jestli máš 99 problému, tak tento to určitě nebude.


FB EVENT
 
Hardcore a trash metaloví Body Count oslavili tento rok 25 let existence vydáním alba Manslaughter a vztyčený prostředníček na všechny strany pokračuje. Kapela, která přišla s crossoverem metalu a rapu když ještě Rage Against The Machine studovali pod lavicí na střední Komunistický Manifest a když numetalové hvězdy milénia jako Limp Bizkit nebo Linkin Park kouřili za školou prvního jointa.
 
Rapper Ice-T a kytarista Ernie C, jako původní členové Body Count, pěti alby postupně zdokonalili crossover mix metalu, trashe, pouličního punku s nekompromisními "hate" texty a jednoznačným vrcholem je letošní album Manslaughter, na kterém nenávist ke zkorumpovanému systému, policii a povrchnosti společnosti nepředpokládá kompromis. Už se asi nikdy nebude opakovat situace z roku 1992, kdy skladba Cop Killer vzbudila kontroverzi a celostátní nenávist vůči kapele, do které byla zapojena i kancelář presidenta G. W. Bush a která vyvrcholila vyjmutím skladby z alba Body Count včetně zrušením nahrávací smlouvy u Warner Bros. Nicméně i nové album rozvířilo te nto rok vody nejen na metalové scéně. Album je k poslechu online zde.
 
Body Count vede rapper, textař a herec Ice-T, známý svým pravdivým pohledem na život na ulici, na které vyrůstal a která ho zpočátku živila jako zloděje a pasáka. První gangsta" hiphop začal skládat už v roce 1982 a od té doby vydal 8 alb včetně skladeb, které měnily celé hip hopové generace jako O.G. Original Gangsta nebo I Must Stand. Ice-T byl jako první east coast rapper přijat v L.A., kde se stal nejen hip hopovou a metalovou legendou, ale úspěšným hercem, a to i právě v rolích policisty. Zají mavý paradox.
 
Připrav si své nejlepší oblečení, protože v očekávaném mosh-pitu ho bude pocta roztrhat. Pokud máš něco proti tomu, tak si to nech pro sebe, protože je ti jasné, co se stane pokud ne. (více v novém klipu)

Body Count feat. Ice-T (USA) @ ROXY
17.6.2015 – Start 19:00
Support: TBA

Body Count - Talk Shit, Get Shot



Live Cop Killer


Web:
http://roxy.cz/
http://sumerianrecords.com/artist/details/Body+Count/id:35/

Top