Lord of the Dance – Dangerous Games

Nová show Michaela Flatleyho
Lord of the Dance – Dangerous Games

Spektakulární nové nastudování tradičního mistrovského díla, které Michael Flatley premiérově předvedl 3. září 2014 v londýnském Palladiu, vyráží do světa.

Geniální Michael Flatley, jenž proslavil irský tanec po celém světě, se po 20 letech vrací s Lord of the Dance "Dangerous Games". Divákům se představí zbrusu nová taneční čísla, dokonalé vizuální technologie i zvuk, efektní světelný park, překrásné kostýmy a nová hudba skladatele Gerarda Fahyho.

Také původní postavy doznaly vzrušující proměny, která do jisté míry reflektuje transformaci dnešního světa. Skřítek uvede diváky do příběhu, kde je sice Don Dorcha i jeho stoupenci mnohem mocnější a temnější než dříve, ale i Pán Tance vládne ještě silnější pozitivní energií.  Podaří se mu i tentokrát v souboji zvítězit? Jiný souboj, tentokrát o lásku Pána Tance, jehož ztvárňují fantastičtí Flatleyho nástupci (v Palladiu to byl James Keegan), mezi sebou svádějí krásná Saoirse a uhrančivá Morrighan. Diváci nezůstanou ochuzeni ani o působivé písně půvabné zpěvačky nebo o strhující melodie v podání sexy houslistek.

V dojemné filmové scéně provede Michael Flatley ztvárněný 3D hologramem diváky po své životní dráze, od úplných počátků až do současnosti, kdy předává svůj talent a charisma novému skvělému Pánu Tance a ostatním tanečníkům. 

Představení plné klasických „riverdancing“ tanečních výstupů, tak charakteristických pro irský tanec, vrcholí napínavým soubojem nového Pána Tance s Donem Dorchou a dynamicky směřuje k fantastickému finále se slavným závěrečným přídavkem, který tak jako vždy zvedá fascinované publikum znovu a znovu ze židlí.

Souboj dobra se zlem dostává ve 21. století úplně nový význam.

To jsou Dangerous Games!

Světové turné začíná 30.10. 2014 ve Wembley, kde Michael Flatley pokořil všechny dosavadní prodejní rekordy, a pokračuje v Belgii, Izraeli, Skandinávii, Irsku a v Jižní Africe, odkud se v roce 2015 vrací zpátky do Evropy. Na podzim roku 2015 zavítají Lord of the Dance se svojí zbrusu novou show i do České republiky.

České turné začíná 28. 10. 2015 v Brně a pokračuje 29. 10. v Třinci, 30.10 v Pardubicích, 31. 10. v Praze – 02 Aréně, 1. 11. v Českých Budějovicích a končí 3. 11. v Karlových Varech.

Vstupenky na všechna představení zakoupíte v síti Ticketportal.

JV Agentura
www.jvagentura.cz

Objednávky pro držitele průkazu ZTP/P – pouze vozíčkáře – a jejich doprovod (O2 Arena)

-          dle pokynů pořadatele jsou slevy pro vozíčkáře s průkazem ZTP/P a jejich doprovod stanoveny takto:

Vozíčkář - vstupenka/permanentka v ceně 850,-Kč do vyhrazených sektorů                       
Doprovod - vstupenka/permanentka v ceně 1,- Kč do téhož sektoru

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu rezervace@ticketportal.cz, případné dotazy Vám rádi zodpovíme i na telefonním čísle 224 091 439 (v pracovní dny od 9 do 17 hodin).

Do e-mailové objednávky je nutné nascanovat průkaz ZTP/P.

Slevy pro ostatní osoby s průkazem ZTP a ZTP/P pořadatelem nejsou poskytovány!

Hromadné objednávky (nad 6 ks vstupenek), objednávky na fakturu:

-          objednávky zasílejte e-mailem na adresu rezervace@ticketportal.cz

Objednávky zasílejte e-mailem na adresu rezervace@ticketportal.cz, případné dotazy Vám rádi zodpovíme i na telefonním čísle 224 091 439 (v pracovní dny od 9 do 17 hodin).

Top