PAUL ANKA V PRAZE 20. ČERVENCE - V PRODEJI POSLEDNÍ VIP VSTUPENKY

paul anka exkluzivně na ticketportal.cz
NEJSLAVNĚJŠÍ KANADSKÝ ZPĚVÁK PAUL ANKA KONEČNĚ V PRAZE!
20.7.2014 20:00 (Ne)
Kongresové centrum Praha - Kongresový sál
5. května 65, Praha 4

VSTUPENKY

Světoznámý zpěvák a autor hitů Diana, She's a Lady, My Way nebo This is It
vystoupí dne 20. července 2014 v Kongresovém centru Praha!
V prodeji jsou poslední VIP vstupenky, které zajišťují komfort těch nejlepších sedadel a zároveň jsou pozvánkou do sálu Panorama na pohoštění před koncertem (od 19:00) a po koncertu.

PAUL ANKA KONGRESOVÉ CENTRUM PRAHAPAUL ANKAse narodil v kanadské Ottawě a již od útlého věku se věnoval hudbě. Začal zpěvem v kostelním sboru a pokračoval studiem hry na klavír. Od mládí projevoval nejen hudební talent, ale také ho bavilo psát, což vyústilo v krátké působení v redakci Ottawa Citizenu. To vše předurčovalo Paula Anku k jeho následné životní cestě, cestě velkého zpěváka a textaře. Po vystupování snad ve všech hudebních klubech v Ottawě, Paul Anka odcestoval do Los Angeles, kde jeho kariéra nabrala raketový směr.
V Kalifornii Paul Anka začal svou opravdu hvězdnou hudební kariéru. V této skvělé době vznikl jeden z největších hitů šedesátých let - Diana. Skladba nejen dlouho bodovala v hitparádách celého světa a stala se jednou z nejprodávanějších skladeb všech dob, ale v mnoha zemích doslova zlidověla (v Čechách především díky textu Zdeňka Borovce).

Paula Anku Diana katapultovala na největší pódia Ameriky. Stal se idolem mládeže a jedním ze symbolů zlatých šedesátých let a největšího rozkvětu rock and rollu vůbec. Jerry Lee Lewis, Buddy Holly, Frankie Lyman nebo Chuck Berry, to jsou jména Ankových kolegů té doby.
Paul Anka je také velmi úspěšným textařem. Na svém kontě má hity mnoha hvězd světové pop music. Pro Franka Sinatru složil baladu My Way, pro Michaela Jacksona hit This is It. Tom Jones zase zpívá Ankovu píseň She's a Lady. To je jen malý výčet světových hvězd, které děkují za své úspěšné songy právě Paulu Ankovi.
PAUL ANKA NA TICKETPORTAL.CZ
Paul Anka přijíždí do České republiky po koncertních zastávkách napříč Spojenými státy, Evropou a Asií.
V neděli 20. července 2014 rozjede svoji rock and rollovou show v Kongresovém centru Praha.
Pořadatel koncertu:
http://www.jvsgroup.cz


Vstupenky exkluzivně v síti Ticketportal.cz, na prodejních místech
nebo přímo na ticketportal.cz - on-line v pohodlí Vašeho domova - HOMEtickets!!

ZTP/P info:
Pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P je vyčleněno 5 míst a dále 5 míst pro jejich doprovod,
Parter vpravo / VCHOD A / řada 33 / sedadla 11-19. Vstupenka platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a jednu osobu jako doprovod.

-TH- 

Top