VINOHRANÍ VE VINIUM 2014

2. ročník hudebního festivalu
VINOHRANÍ VE VINIUM 2014 (29.8.2014)


Vinohraní ve Vinium je zpět! Po loňské mimořádně úspěšné premiéře se do Velkých Pavlovic vrací hudební festival “VINOHRANÍ VE VINIUM 2014“, který se v pátek 29.8.2014 uskuteční již tradičně v areálu Vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice.

Loňský premiérový ročník přilákal do prosluněného areálu Vinia davy fanoušků, kteří skvěle podpořili své hudební rockové hvězdy a vytvořili tak nezapomenutelnou atmosféru festivalu. Výbornou zprávou 2. ročníku Vinohraní je právě potvrzená účast legendárních Olympic! Dále vystoupí stále populárnější Škwor, kteří představí nové album "Sliby a lži", a také ostravská "allstars" sestava skvělých muzikantů Legendy se vrací. Další velká rocková jména ještě přibudou, můžeme se tak opět těšit na hudební údálost a oslavu vína v jedné z nejkrásnějších vinařských oblastí Jižní Moravy!  

Druhý ročník jednodenního festivalu bude opět po roce hostit areál Vinařských závodů Vinium Velké Pavlovice a návštěvníci tak budou zase po roce přímo u zdroje! Poteče nejenom vynikající víno, ale také první burčák roku 2014 a samozřejmě i pivo! K dispozici bude veškeré občerstvení,  spousta dobrého pití a jídla ve velkokapacitních stanech!

Připraven je také doprovodný program, proto přijeďte a spojte tyto již tradiční slavnosti s prohlídkou výrobních prostor VINIUM a historického křížového sklepa, kde na vás čeká degustace vynikajících vín se slevou pro všechny návštěvníky VINOHRANÍ. Ti, kteří přijedou vozem, budou moci zaparkovat na parkovacích místech v bezprostřední blízkosti areálu. Pro návštěvníky, kteří se rozhodnou strávit ve Velkých Pavlovicích alespoň jednu noc, je připraven prostor pro stanování, které se nachází taktéž několik málo kroků od areálu a je pro všechny návštěvníky festivalu Vinohraní ve Vinium 2014 zdarma!
Brány areálu se otevřou 29.8.2014 ve 13:00!

Více info na www.vinohranipavlovice.cz.

Vstupenky za předprodejní cenu 390,- Kč na Ticketportal (děti do 3 let zdarma, děti do 120 cm za 190,- Kč – pouze na místě).

VINOHRANÍ VE VINIUM 2014  / MAPA AREÁLU

Top