V ČERVNU NA AERODROME FESTIVAL UVIDÍTE A USLYŠÍTE I LIMP BIZKIT!



AERODROME Festival June nabídne 17. června vystoupení trojlístku
Avenged Sevenfold, Roba Zombieho a Megadeth,
ke kterým nyní přibyli
Limp Bizkit a bratr Roba Zombieho se svou kapelou Powerman 5000.

17.6. 2014 / Doors: 15.00 / Start: 16.00     Incheba Expo - Výstaviště Holešovice, Praha 7                    VSTUPENKY

Stejně tak jako červencový AERODROME, který do Prahy přiveze Metallicu, se festival uskuteční na shodném místě jako loňský první ročník - na holešovickém Výstavišti (Incheba Open Air) a brány obou se otevřou v 15 hodin.
Vstupenky můžete zakoupit též on-line přímo na ticketportal.cz
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!! 

LIMP BIZKIT
Skupina Limp Bizkit vedená Fredem Durstem vznikla v roce 1994. O tři roky později, vyzbrojena již koncertními zkušenostmi z turné s Deftones a House Of Pain, vydala své první oficiální album Three Dollar Bill Yall$, po kterém se rozjela na rozsáhlou šňůru s Faith No More a Primus. Pozice skupiny v té době začala sílit také díky nasazení jejích klipů do rotací MTV, odkud si po vydání druhé desky Significant Other z roku 1999 odnesla první ocenění. Zásluhou několika silných skladeb jako Break Stuff, N2gether Now nebo Nookie se tohoto alba nakonec prodaly úctyhodné čtyři miliony. Do celosvětového povědomí se Limp Bizkit zapsali ale "až" o rok později s deskou Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water, která své autory katapultovala na první příčky prodejních hitparád na obou stranách Atlantiku.
V roce 2001 se v kapele objevily první rozepře, které v témže roce vyústily v odchod kytaristy Wese Borlanda. Už bez něj skupina v prosinci 2001 vydala remixové album New Old Songs, na kterém s ní spolupracovala taková jména jako Timbaland, Puff Daddy, Xzbit, William Orbit, Butch Vig nebo Everlast. Náhradu za Borlanda našli Limp Bizkit nakonec v kytaristovi Miku Smithovi, kterého představili v roce 2003 na albu Results May Vary. V roce 2004 se Borland do kapely vrátil a o rok později vydali Limp Bizkit EP The Unquestionable Truth (Part 1). V témže roce vyšla také kompilace Greatest Hitz, po které se ale dočasná personální stabilita uvnitř kapely opět rozpadla, Borland ji znovu opustil a pozůstalí členové  se začali věnovat svým vlastním projektům. Obavy fanoušků o její další existenci rozptýlila kapela v roce 2008, kdy ohlásila přípravy nového alba. O tři roky později Limp Bizkit tento slib splnili a zásluhou desky Gold Cobra se vrátili na hudební scénu i koncertní pódia.
Ačkoliv přesné datum vydání zatím není známo, zanedlouho by se měli příznivci skupiny dočkat její zbrusu nové nahrávky Stampede Of The Disco Elephants, ze které Limp Bizkit zveřejnili již dvě ukázky - skladbu Ready To Go (společný singl s raperem Lil Waynem) a coververzi Thieves - původně z repertoáru Ministry.

POWERMAN 5000
Červnový Aerodrome festival na pražském Výstavišti zahájí skupina Powerman 5000 - americká rocková formace, kterou v roce 1991 založil mladší bratr Roba Zombieho - Spider One. Tato kapela vydala do dnešního dne sedm studiových alb - včetně nahrávky Tonight The Stars Revolt!, která s více než milionem prodaných kopií vyšplhala v žebříčku TOP 200 časopisu Billboard až na 29.místo. Skladby Powerman 5000 nesčetněkrát zazněly ve filmu (např. Mission Impossible 2, Blade II, Universal Soldier: The Return nebo Scream 3 a často slouží jako hudební doprovod počítačových her jako FreQuency, NASCAR Thunder 2004, NHL Hitz 2003 nebo WWE SmackDown! vs. RAW.

O necelý měsíc později, přesně 8.července, se Aerodrome festival na Výstaviště vrátí,
aby uvedl Metallicu, Alice In Chains, Children Of Bodom a Kvelertak.

-TH-

Top