Poslední pražský Wonderland s Michalem Poliakem

POSLEDNÍ PRAŽSKÝ WONDERLAND S MICHALEM POLIAKEM 18.4.2014 TENTOKRÁT V KLUBU MECCA

MICHAL POLIAK NA WONDERLAND CLUB MECCA NA TICKETPORTAL.CZ
WONDERLAND "MARINE" VOL. 2
Danny Avila, Twoloud, Michal Poliak & more

18.4.2014 21:30 (Pá)    MECCA, U Průhonu 3, Praha 7 - Holešovice   VSTUPENKY


Za čtyři roky se noc Wonderland stala nejpopulárnějším klubovým konceptem u nás, a přivítala taková jména jako Hardwell, Alesso, Deniz Koyu, Michael Woods, Marco V, Daniel Sanchez, Swanky Tunes, Dannic a další. Společně s Wonderlandem stoupala i hvězda rezidenta Michala Poliaka.

Letošní rok je ve znamení změn u mnohých z nás, a stejně tak se Michal Poliak rozhodl ukončit svojí profesionální DJskou kariéru, a věnovat se naplno obchodním a osobním činnostem, na ktéré mu dosud díky hraní a produkování hudby, nezbývalo moc času a energie.
To znamená, že toto speciální vydání Wonderland "Marine" Vol. 2 bude Michalovým posledním pražským vystoupením, s dvěma potvrzenými letními festivaly, to bude jedno z posledních vystoupení vůbec.

Jako hlavní hosty jsme na tuto edici noci Wonderland pozvali špaňelského supertalentovaného Dje jménem Danny Avila, a jeho stájové kolegy z Holandska, kteří si říkají Twoloud.
Obě jména představují nastupující generaci house DJs, kteří se těší velké podpoře takových matadorů jako Tiesto či Fedde le Grand, a kteří si kromě hudební spolupráce s těmito velikány, podmaňují davy fanoušků jako jejich support DJs na největších akcích po celém světě. Kromě zahraničních hostů a rezidenta Michala Poliaka, se můžeme těšit na další skvělé umělce, kteří vystoupí na dvou stagích klubu Mecca, a to v pátek 18. dubna od 22.00 hodin.
Jak jsme již zmínili, téma tohoto speciálního vydání noci Wonderland je snad nejpouplárnější ze všech dosud uskutečněných, a to Marine. Stejně jako u letní edice, která proběhne 14. července v chorvatském klubu Papaya, kde Wonderland i letos nebude chybět.
A jsme si jisti, že i v Mecce vytvoříte neopakovatelnou atmosféru, která každý Wonderland provází. Chybět nebudou tématické dekorace, projekce, tanečnice a vystoupení, nebo speciální efekty.

Vstupenky na Wonderland "Marine" Vol. 2 jsou v prodeji tentokrát v omezeném množství, aby se všichni návštěvníci cítili komfortně a pohodlně. Cena základní vstupenky začíná na 250 Kč a bude se dále zvyšovat v několika vlnách. Na akci jsou ve velmi omezeném množství v prodeji i vstupenky kategorie VIP.

www.wonderland-night.cz
https://www.facebook.com/wonderlandnight
https://www.facebook.com/events/631027343617338/
Top