Armin van Buuren se vrací po třech letech do Česka

Holandský tranceový mág Armin van Buuren se vrací do České republiky. Tuzemským fanouškům se představí na konci října, kdy přijede do Ostravy.

VSTUPENKY

Armin se svojí aktuální show nazvanou "Armin Only Intense", na které propaguje loňskou studiovou desku "Intense", v letošním roce přijede jen do několika vybraných evropských měst. Ostrava tak bude jedinou zastávkou pro území České republiky, Slovenska a Polska. Většinu roku bude Armin totiž věnovat DJských setům v rámci oslav již 650. vydání jeho pravidelné rádiové show "A State Of Trance" nebo půjde o vystoupení mimo náš kontinent.

Koncept "Armin Only Intense", který letos zavítá například i do Moskvy, Melbourne, Toronta, Sofie či Minsku, je bezesporu nejnákladnějším za celou Arminovu dosavadní kariéru. Nebudou chybět tanečníci, dokonalá pyrotechnická show, projekce z různých perspektiv a navíc je do show aktivně zapojeno i samotné publikum. Milým zpestřením je i využití živých nástrojů, což se u DJů v poslední době vyskytuje stále častěji.

Dodejme ještě jednu zajímavost okolo Armina. Ten se před časem zapojil do experimentu jednoho nejmenovaného výrobce alkoholických nápojů, který se snažil zjistit, zda lidé pijí na akcích více, když na nich vystupuje nějaký DJ, nebo když je hudba jen pouhou kulisou. Jak to celé dopadlo, se můžete podívat pod článkem a jako bonus přikládáme i videoklip k Buurenově aktuální novince "Save My Night", která celou kampaň doprovází.

Vstupenky k zakoupení zde!

Top